Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
најпрво здраво на сите фанови на Јуве во македонија.Нов член сум и се надевам ќе се радуваме заедно на сите титули на Јуве заеднички на форумов.:smir:

Денес не толку добра игра,во секој случај победа од големо значење за да се продолши борбата за излез во лигата на шампионите.Дел Пиеро докаша дека е икона на клубот.Трезеге мислам дека нема потреба да е во почетниот состав до крајот на сезоната.

најпрво здраво на сите фанови на Јуве во македонија.Нов член сум и се надевам ќе се радуваме заедно на сите титули на Јуве заеднички на форумов.:smir:

Денес не толку добра игра,во секој случај победа од големо значење за да се продолши борбата за излез во лигата на шампионите.Дел Пиеро докаша дека е икона на клубот.Трезеге мислам дека нема потреба да е во почетниот состав до крајот на сезоната.

Епа ај добро ни дојде :)

eвe highlights, некој бараше:

Welcome...Forza Juve!!!

ете колку ќе значеше победа во наполи.коа се враќа џиџи?

Дел Пиеро и Бетега остро го осудија потегот на навивачот што го удри Зебина. Изјавија дека го сваќаат протестот, бидејќи Јуве не е она на што се навикнати да го гледаат,i изјавија дека не смее да се повтори случајот со Зебина.

Зебина изјави дека и наредната сезона сака да настапува за Јувентус, но ќе си замине само ако клубот сака да го продаде, во никој друг случај. ЛИНК

Димитар еве за ова зборував :smir:

Добро е, конечно победивме!:smir:

Каква таква, победа е. Сега се израмнивме на 5 место со Наполи и Сампдорија, додека Палермо ни бега 3 бода кои не се недостижни. Оваа тешко изборена победа се неквалитетна игра треба да им биде moral boost на играчите. Дел Пиеро да ни е жив и здрав, се гледа кој е главен на теренот. Џовинко покажа дека треба да добива повеќе шанса и одбраната покажа дека и треба озбилен ремонт.

Имам впечаток дека овој тим може многу повеќе, но се понашаат ноншалантно на теренот. Ќе постигнат први гол и мислат дека победиле. Многи пати ни се деси сезонава после наше водство да ја изгубиме борбеноста, желбата за победа и концентрацијата. На овој дел од играта мора многу да се работи.

Тотално го осудувам нападот на Зебина. Штета е што постојат и такви кретени од навивачи, но тоа е тоа. Одиме понатаму. Навистина ќе биде тешка борбата за 4 место, но ова е Јуве и мораме да се бориме до крај.:smir:

ama kazete kakov beshe nastapot na covinco, najdobar beshe i neka mu e krivo na trenerov sho ne go pustase damu ebam umreniot, i sea i drugata utakmica neka ne go psuta kopile... priznajte deka izigra fantasti4no :)

еве ме мене после долго време ... немав нет пак да го плукате мело воопшто нее он крив и за слабите резултати на јувентус цела екипа е крива не само на еден играч браво за џио денес добро изигра солидни 60 мин каде шо ако не се лажам тој го намести голот за 2 1 и за конечен резултат

Mu cestitam na Juventus pobeda posle mn izgubeni natprevari :baeh:

Фан на Мадрид дошол да не ребра! :vozbud: :pos:
Ноќна мора му сме!! Хахахаха!! А впрочем мислам дека за лична навреда требаше да биди баниран?? Зошто суште не е ништо превеземено?? Или имаме право мајки, шајки да редиме??:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom