Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бе стварно е на скај гледав пред некој ден кажааНавистина Про-то ни се повредил?
Или овие само да пишат нешо?
Нешо Демек у маса удрил, пошо му дале гол од 2 метра.
Некој од членовиве на форумов постираше негде линк, ме мрзи да го барам сега, интервју со Моџи во кое што вели дека би се вратил во Јуве.
Ме интересира кое е вашето мислење околу ова? Ќе ве молам само да нема воздржани, да или не и ако можете да дадете кратко објаснување за вашиот одговор:smir:
Иако според многумина тој е заслужен за префлањето во Серија Б, мое мислење е дека ако сопствениците застанеа зад него и зад клубот и цврсто го бранеа, ништо од ова немаше да се случи. За мене човекот е одличен фудбалски работник, со неверојатен sence за трансфер на играчи. Можеби во почетокот Јуве би добил негативна репутација со неговото повторно ангажирање, но мислам дека ќе добие и те како на квалитет во менаџирањето. Мојот одговор е ДА:baeh:
Moggi е еден од најдобрите во свет за таа работа и Јуве би имал огромна корист од него. Проблемот е колку Елкан & Co. би сакале да го вратат назад. 100% сум сигурен дека со оваа управа со Блан на чело, Моџи сам не би прифатил да се врати. Како и да е, казната му истекува во 2011, а тоа значи дека треба да се истурка уште една сезона без него.
Не чека интересен летен трансфер период (ако се пласира Јуве во ЛШ).
Инаку за тактикиве против Наполи, јас би играл:
Trezeguet
Diego - Candreva
Marchisio - Poulsen - Camoranesi
De Ceglie - Chiellini - Cannavaro - Zebina
Manninger
Вака имаме креативна средина што би требало да креира доста шанси за Трезеге и би му дал дозвола на Кандрева во секоја можна прилика да шутира од далеку, дечкото има топ и во левата и десната нога.
Моџи го очекува уште едно судење за тој случај (мислам дека е крајот на Април, почетокот на Мај).Џираудо за истото обвинение е осуден на 3 год. затвор, но Моџи тврди дека има докази кои ќе го ослободат.Moggi е еден од најдобрите во свет за таа работа и Јуве би имал огромна корист од него. Проблемот е колку Елкан & Co. би сакале да го вратат назад. 100% сум сигурен дека со оваа управа со Блан на чело, Моџи сам не би прифатил да се врати. Како и да е, казната му истекува во 2011, а тоа значи дека треба да се истурка уште една сезона без него.
Mogi е спасот................................се гледа дека овие другиве се ТАПА-КАНТИ
Влатче кај е Мело а особено Сиссоко :nesum:............![]()
не бе Магат нема некој посебни успеси мислам ни треба италијанецМоџи го очекува уште едно судење за тој случај (мислам дека е крајот на Април, почетокот на Мај).Џираудо за истото обвинение е осуден на 3 год. затвор, но Моџи тврди дека има докази кои ќе го ослободат.
Баш денеска во Судот во Неапол, имаше сослушување на кое присуствуваа адвокатите на Моџи и Судијата Де Сантис. ЛИНК
Феликс Магат е последното тренерско име кое се поврзува со клупата на Јуве. ЛИНК
Моџи го очекува уште едно судење за тој случај (мислам дека е крајот на Април, почетокот на Мај).Џираудо за истото обвинение е осуден на 3 год. затвор, но Моџи тврди дека има докази кои ќе го ослободат.
Баш денеска во Судот во Неапол, имаше сослушување на кое присуствуваа адвокатите на Моџи и Судијата Де Сантис. ЛИНК
Феликс Магат е последното тренерско име кое се поврзува со клупата на Јуве. ЛИНК
Нека дојдат дечкиве па ке видите како за 2 месеца му се дешава Overhaulin на клубот
![]()