Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Навистина Про-то ни се повредил?
Или овие само да пишат нешо?

Нешо Демек у маса удрил, пошо му дале гол од 2 метра.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Некој од членовиве на форумов постираше негде линк, ме мрзи да го барам сега, интервју со Моџи во кое што вели дека би се вратил во Јуве.

Ме интересира кое е вашето мислење околу ова? Ќе ве молам само да нема воздржани, да или не и ако можете да дадете кратко објаснување за вашиот одговор:smir:

Иако според многумина тој е заслужен за префлањето во Серија Б, мое мислење е дека ако сопствениците застанеа зад него и зад клубот и цврсто го бранеа, ништо од ова немаше да се случи. За мене човекот е одличен фудбалски работник, со неверојатен sence за трансфер на играчи. Можеби во почетокот Јуве би добил негативна репутација со неговото повторно ангажирање, но мислам дека ќе добие и те како на квалитет во менаџирањето. Мојот одговор е ДА:baeh:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Коа ќе имам време ќе кажам и ја збор два за Моџи.Мислам дека пред да се врати ако дојде до такво нешто да постави целите кои се т/е кој играчи би дошле.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Некој од членовиве на форумов постираше негде линк, ме мрзи да го барам сега, интервју со Моџи во кое што вели дека би се вратил во Јуве.

Ме интересира кое е вашето мислење околу ова? Ќе ве молам само да нема воздржани, да или не и ако можете да дадете кратко објаснување за вашиот одговор:smir:

Иако според многумина тој е заслужен за префлањето во Серија Б, мое мислење е дека ако сопствениците застанеа зад него и зад клубот и цврсто го бранеа, ништо од ова немаше да се случи. За мене човекот е одличен фудбалски работник, со неверојатен sence за трансфер на играчи. Можеби во почетокот Јуве би добил негативна репутација со неговото повторно ангажирање, но мислам дека ќе добие и те како на квалитет во менаџирањето. Мојот одговор е ДА:baeh:

Moggi е еден од најдобрите во свет за таа работа и Јуве би имал огромна корист од него. Проблемот е колку Елкан & Co. би сакале да го вратат назад. 100% сум сигурен дека со оваа управа со Блан на чело, Моџи сам не би прифатил да се врати. Како и да е, казната му истекува во 2011, а тоа значи дека треба да се истурка уште една сезона без него.
Не чека интересен летен трансфер период (ако се пласира Јуве во ЛШ).

Инаку за тактикиве против Наполи, јас би играл:

Trezeguet
Diego - Candreva
Marchisio - Poulsen - Camoranesi
De Ceglie - Chiellini - Cannavaro - Zebina
Manninger

Вака имаме креативна средина што би требало да креира доста шанси за Трезеге и би му дал дозвола на Кандрева во секоја можна прилика да шутира од далеку, дечкото има топ и во левата и десната нога.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Mogi е спасот................................се гледа дека овие другиве се ТАПА-КАНТИ:toe:

Влатче кај е Мело а особено Сиссоко :nesum:............:toe:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Moggi е еден од најдобрите во свет за таа работа и Јуве би имал огромна корист од него. Проблемот е колку Елкан & Co. би сакале да го вратат назад. 100% сум сигурен дека со оваа управа со Блан на чело, Моџи сам не би прифатил да се врати. Како и да е, казната му истекува во 2011, а тоа значи дека треба да се истурка уште една сезона без него.
Не чека интересен летен трансфер период (ако се пласира Јуве во ЛШ).

Инаку за тактикиве против Наполи, јас би играл:

Trezeguet
Diego - Candreva
Marchisio - Poulsen - Camoranesi
De Ceglie - Chiellini - Cannavaro - Zebina
Manninger

Вака имаме креативна средина што би требало да креира доста шанси за Трезеге и би му дал дозвола на Кандрева во секоја можна прилика да шутира од далеку, дечкото има топ и во левата и десната нога.
Страшно е колку левата страна чкрипи. Мислам дека на таа страна во нападот на Наполи игра Хамшик. Тешко на Де Чеље ќе биде. Дај боже да се повампири или нека земе некоја дрога, оти ќе наебе против Хамшик. Искрено од тоа марсовецот највеќе ме фаќа страв. Му оди против нас.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.256
Поени од реакции
5.889
Моџи го очекува уште едно судење за тој случај (мислам дека е крајот на Април, почетокот на Мај).Џираудо за истото обвинение е осуден на 3 год. затвор, но Моџи тврди дека има докази кои ќе го ослободат.

Баш денеска во Судот во Неапол, имаше сослушување на кое присуствуваа адвокатите на Моџи и Судијата Де Сантис. ЛИНК

Феликс Магат е последното тренерско име кое се поврзува со клупата на Јуве. ЛИНК

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Mogi е спасот................................се гледа дека овие другиве се ТАПА-КАНТИ:toe:

Влатче кај е Мело а особено Сиссоко :nesum:............:toe:
Сисоко имал смртен случај во фамилијата и моментално се наоѓа во Париз и веројатно нема да игра. А Мело моментално игра во послаба форма од Поулсен, затоа и овој го ставив во тимот.

@Azzuri, Де Чеље многу подобро ќе изигра од оној килавиот ГроЗо. Го мрзи да оди напред, го мрзи да се враќа, не маркира играчи, спор е...
Што сакаш од човек што почнал да игра фудбал на 20 и нешто години.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Моџи го очекува уште едно судење за тој случај (мислам дека е крајот на Април, почетокот на Мај).Џираудо за истото обвинение е осуден на 3 год. затвор, но Моџи тврди дека има докази кои ќе го ослободат.

Баш денеска во Судот во Неапол, имаше сослушување на кое присуствуваа адвокатите на Моџи и Судијата Де Сантис. ЛИНК

Феликс Магат е последното тренерско име кое се поврзува со клупата на Јуве. ЛИНК
не бе Магат нема некој посебни успеси мислам ни треба италијанец

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
поддршка на Де Чегље ќе биде фајтерот Киелини така да ќе нема проблем таму.....иако Јуве до овој момент мислам дека има примено точно 40 голови,најголемиот проблем е задржување на топката во средниот ред,шутеви од далечина и секако реализација....кога би биле поопасни во нападот,ќе спадни теретот на одбраната,како физички,така и психички
околу трансфер маркетот мислам дека би било ОК да го жртвуваме и диего за едно првокласно крило

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Нека дојдат дечкиве па ке видите како за 2 месеца му се дешава Overhaulin на клубот

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
MISSING RECORDS - About a conversation between Bergamo and the secretary Fazi, where the former nominator said that was supposed to meet Moratti and Facchetti who were protesting against the bad refereeing, Auricchio Prioreschi asked why it was not likely intercepted phone call Bergamo with leaders Inter. Here is the verbatim transcript of the repartee between the defense lawyers, and Auricchio pm Narducci:
Mr. Prioreschi: "Colonel Auricchio, I quote the interception of January 5, 2005, at 14:30, between Maria Grazia Fazi and Bergamo, where the designator refers telephone calls and Moratti, who organized a dinner with Facchetti because those complaining about referees Inter, then another call of March 29, 2005 in Bergamo, which includes talks with Moratti. Now, we have tried these interlocutors between Bergamo and Inter, but we found them. You, Lieutenant Colonel Auricchio, you know why these calls are not there, since the phones were intercepted in Bergamo?.
Lt. Col. Auricchio: "I do not know why, I can not give explanations."
Narducci pm: "Is the lawyer says, but can not prove anything."
Mr. Prioreschi "Dr. Narducci, she has put all phone interception of Bergamo.
Narducci pm: "Something will escape, maybe not all phones were under control."
Auricchio: All intercepted phone calls were reported, and those that were not reported were summarized. Facchetti will call on another number. "
Casoria court: "All right, a lawyer, he does not explain."
Trofino Lawyer: "We wonder why we are interested in, well after all that came out of the process Telecom ..."

Уживајте малце :tv:

Моџи има 5 годишна суспензија која му истекува во јули 2011 , значи после тоа слободно може да се врати во фудбалот ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom