Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред да искочам у град само да ја честитам победата која мислам дека можеше да биде уште поубедлива ама тоа е тоа.

Инаку ние 4 што бевме во Irish pub, уживавме во победата, пилешките прсти и пивото:helou:. Следниот пат очекувам да бидеме повеќе. Поздрав до момците и до девојката.

Prekrasen GOOOL na Zebina :helou:

Пред да искочам у град само да ја честитам победата која мислам дека можеше да биде уште поубедлива ама тоа е тоа.

Инаку ние 4 што бевме во Irish pub, уживавме во победата, пилешките прсти и пивото:helou:. Следниот пат очекувам да бидеме повеќе. Поздрав до момците и до девојката.
Brat dobro bese, si pinavme se najadovme, zgora na se i JUVE ni pobedi, nema sto da se komentira, samo nareden pat poveke, i da nema otkazuvanje vo posleden moment, se najavuvaat 10 dusi a ne doaga nieden :wink:

Изјавата на Ѕакерони после натпреварот.ЛИНК И секако во право е.

Да да, требаше поголемо водство ама што е тука е и ова не е малце.Сепак за реваншот ке се врати Киелини и уште некој повреден да се врати и супер ке биди.Ваква шанса не смееме да прокоцкаме ..Forza JUVe

Мислам дека Џорџо се враќа на реваншот така да Гросо Киелини Канаваро Зебина.хихихи топови.Не ве изненадува Гросо последниве 2 утакмици?
шо ќе ние Џорџо,види ги другите колеги од одбраната-СЕ расни голгетери:pos2::pos2::pos2::pos2::tv:

Честито победа, конечно да ми се допадна како игра Легро. Прекрасно изигра и Зебина, каков убиец само.
Добра игра, ми се допаѓа резултатот, и таму да ги победиме, овој гол што го постигнаа каква среќа беше ха. Шварцер ги спаси за поголемо водство, браво за цела екипа само така да продолжиме и ја имаме Европа Лига. :)

Сега кој ке ни е противник или ке се влечат за понатаму ?

Честито победа, конечно да ми се допадна како игра Легро. Прекрасно изигра и Зебина, каков убиец само.
Добра игра, ми се допаѓа резултатот, и таму да ги победиме, овој гол што го постигнаа каква среќа беше ха. Шварцер ги спаси за поголемо водство, браво за цела екипа само така да продолжиме и ја имаме Европа Лига. :)

Сега кој ке ни е противник или ке се влечат за понатаму ?

Останува уште 90 минути да изиграме како што треба и да ги поминеме официјално,а потоа не следува ждрепката.
:Juventus:

Brat dobro bese, si pinavme se najadovme, zgora na se i JUVE ni pobedi, nema sto da se komentira, samo nareden pat poveke, i da nema otkazuvanje vo posleden moment, se najavuvaat 10 dusi a ne doaga nieden :wink:

За реваншот доаѓам кај и да се собирате, само да има пиво :smir:

и јас идам следниот пат,само обезбедете чартер лет бт-ск и обратно:pos2:

еве рејтинг на играчите JUVENTUS

Alex Manninger - 6.5 - Beaten as Etuhu's effort was diverted past him off Legrottaglie. Fantastic save denied Hangeland the equaliser.

Jonathan Zebina - 7 - Danced past Davies and Etuhu before hitting an unstoppable strike for his goal.

Fabio Cannavaro - 7 - Assured as ever and came out on top in robust battle with Zamora. Experience in European competition proved priceless.

Nicola Legrottaglie - 7 - Well-taken header put his side ahead inside of 10 minutes.

Fabio Grosso - 6.5 - Fabulously struck volley was heading for the top corner before Schwarzer kept him at bay.

Claudio Marchisio - 6.5 - Attempted to spread play with cross-field passing. Only effected the game in spells.

Hasan Salihamidzic - 6 - Largely uninvolved, but may have slightly connected with Trezeguet's strike on route to goal. Replaced by Camoranesi.

Christian Poulsen - 6 - Broke up play with niggling fouls as he contested 50-50s before being replaced by Sissoko.

Antonio Candreva - 7 - Tidy footwork provided Zebina with opportunity to score. Played across the midfield and was lively throughout.

Diego - 7 - No flashes of brilliance from the Brazilian playmaker, but a very strong display as the Brazilian made a nuisance of himself in front of Fulham's back four. Nearly put the tie out of reach with a dipping strike in the closing stages.

David Trezeguet - 7.5 - Denied early headed goal by Schwarzer, but reacted quickly to score at the second time of asking for the third goal. Constantly looked likely to score.

Substitutes

Mauro Camoranesi - 6.5 - Replaced Salihamidzic after the interval. Chested down for Iaquinta to blast over.

Vincenzo Iaquinta - 6 - Came on in place of Trezeguet. Shot over when he should have done better.

Mohamed Sissoko - 6 - Occupied similar role to Poulsen with less than 15 minutes remaining.

За реваншот доаѓам кај и да се собирате, само да има пиво :smir:
Нормално дека ќе има пиво, бива ли фудбал да се гледа без пиво.

и јас идам следниот пат,само обезбедете чартер лет бт-ск и обратно:pos2:
Абе ако треба и брод ќе обезбедиме, само да се собереме Јувентините на едно место и заедно да гледаме:pos2:.

Одлична игра, супер победа (освен кретенскиот гол што го примивме). Во Лондон ќе биде рутинирано и најголем дел од работата е завршена денеска. Инаку денес Маркизио за прв пат ја стави капитенската лента, нема му е со среќа на ѕверот, да заврши кариера како капитен на Јувентус!
Наредна утакмица ни е против Јувентус Б (Сиена) во Недела во 15:00

п.с. THE BOYS ARE BACK IN TOWN! :juve: :juve: :juve:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom