Juventin0
Alex Del Piero
- Член од
- 23 февруари 2010
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 2
Ke videte koj e Fulam doma :baeh:
Незнам дали ние или тие али nevermind не вреди да дискутирам со тебе, си славам победа па ти пукни ако сакаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke videte koj e Fulam doma :baeh:
Brat dobro bese, si pinavme se najadovme, zgora na se i JUVE ni pobedi, nema sto da se komentira, samo nareden pat poveke, i da nema otkazuvanje vo posleden moment, se najavuvaat 10 dusi a ne doaga nieden :wink:Пред да искочам у град само да ја честитам победата која мислам дека можеше да биде уште поубедлива ама тоа е тоа.
Инаку ние 4 што бевме во Irish pub, уживавме во победата, пилешките прсти и пивото:helou:. Следниот пат очекувам да бидеме повеќе. Поздрав до момците и до девојката.
шо ќе ние Џорџо,види ги другите колеги од одбраната-СЕ расни голгетери:pos2::pos2::pos2::pos2::tv:Мислам дека Џорџо се враќа на реваншот така да Гросо Киелини Канаваро Зебина.хихихи топови.Не ве изненадува Гросо последниве 2 утакмици?
Честито победа, конечно да ми се допадна како игра Легро. Прекрасно изигра и Зебина, каков убиец само.
Добра игра, ми се допаѓа резултатот, и таму да ги победиме, овој гол што го постигнаа каква среќа беше ха. Шварцер ги спаси за поголемо водство, браво за цела екипа само така да продолжиме и ја имаме Европа Лига.![]()
Сега кој ке ни е противник или ке се влечат за понатаму ?
Brat dobro bese, si pinavme se najadovme, zgora na se i JUVE ni pobedi, nema sto da se komentira, samo nareden pat poveke, i da nema otkazuvanje vo posleden moment, se najavuvaat 10 dusi a ne doaga nieden :wink:
и јас идам следниот пат,само обезбедете чартер лет бт-ск и обратно:pos2:Brat dobro bese, si pinavme se najadovme, zgora na se i JUVE ni pobedi, nema sto da se komentira, samo nareden pat poveke, i da nema otkazuvanje vo posleden moment, se najavuvaat 10 dusi a ne doaga nieden :wink:
Ти виде кој е Лион во гости?Ke videte koj e Fulam doma :baeh:
Нормално дека ќе има пиво, бива ли фудбал да се гледа без пиво.За реваншот доаѓам кај и да се собирате, само да има пиво :smir:
Абе ако треба и брод ќе обезбедиме, само да се собереме Јувентините на едно место и заедно да гледаме:pos2:.и јас идам следниот пат,само обезбедете чартер лет бт-ск и обратно:pos2: