Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.270
- Поени од реакции
- 8.255
Абе има ли некој Аеродромец или од близина на Аеродром што ќе иде на собиранката зш мене сите ме одјебаа за идење?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја сум од аеродром ама нема да идам зошо имам пуно работа ќе гледам од време на време Јуве за 10 мин седнувам да цртам утре цел проект треба да предадам иначе би дошоооолАбе има ли некој Аеродромец или од близина на Аеродром што ќе иде на собиранката зш мене сите ме одјебаа за идење?
Абе има ли некој Аеродромец или од близина на Аеродром што ќе иде на собиранката зш мене сите ме одјебаа за идење?
Дојди у 8 и 10 кај Неоком таму ќе бидеме :wink:Абе има ли некој Аеродромец или од близина на Аеродром што ќе иде на собиранката зш мене сите ме одјебаа за идење?
Кај железничка?Дојди у 8 и 10 кај Неоком таму ќе бидеме :wink:
Да да :wink:. Да те чекаме?Кај железничка?
Да, доаѓам у 8:10:helou: Колку ќе бидеме?Да да :wink:. Да е чекаме?
Па што знам за таму ќе видеме, ние сме двајца од тука и ти тројца, а таму ќе има минимум уште 6 души :wink:Да, доаѓам у 8:10:helou: Колку ќе бидеме?
Како да ве познаам?Па што знам за таму ќе видеме, ние сме двајца од тука и ти тројца, а таму ќе има минимум уште 6 души :wink:
Ќе носам шал :wink:, биди пред зградата НеокомКако да ве познаам?