Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честитки за победата. Лоша игра но тактички се снајдовме и добивме шо сакаме.

како ни е добредојдена оваа победа:cuc: дојде време гросо да не спасува:pos2:

Kaj se tie navivaci na Fiotetina hehehe koi rekoa deka ke ne deklasiraat.......Juve si e Juve

Браво, конечно една Сабота не раат да пијам у град без да ме закачаат другарчињата:pos2::pos2::pos2:.
Реков дека ќе ми го разубават денот со победа и така бидна. Јебига и ние најдовме овци за стрижење.

Честитки на победата .. задоволен од резултатот но не и од играта ... FORZA JUVENTUS

Браво, конечно една Сабота не раат да пијам у град без да ме закачаат другарчињата:pos2::pos2::pos2:.
Реков дека ќе ми го разубават денот со победа и така бидна. Јебига и ние најдовме овци за стрижење.

Па стварно пола Фиорентина има овца фриз.:pos2:

decki cestito pobeda.jas sum fer navivac i priznavam deka ne pobedivte vo manir na golem klub.pozdrav

Конграџулејшнс:vozbud: Сум заспал ништо не гледав но задоволен сум од резултатот:vozbud:

decki cestito pobeda.jas sum fer navivac i priznavam deka ne pobedivte vo manir na golem klub.pozdrav

Благодариме. Навивачите како тебе се добредојдени. :D

Игра тапа ама три бода дома, италијански фудбал ;)

Ќе не победеле:pos2:.Tutti a casa Viola
Тоа е она што треба да не загрижува како навивачи на Јувентус. Дојде време фанови на една Фиорентина да се надеваат на сигурна и убедлива победа против нас. Ама сто посто си рекле, ако може Палермо, зошто да не и ние. Срамота, на кое ниво дојдовме. Сепак пак ќе речам, Јуве ми го разубавеа денот и доволно е тоа, а на навивачите на Фиорентина неможеме да им го одземеме правото да бидат оптимисти. На крајот на краиштата и сите ние сме оптимисти за Македонија иако тоа што го очекуваме од нив е далеку од нивните можности.

Тоа е она што треба да не загрижува како навивачи на Јувентус. Дојде време фанови на една Фиорентина да се надеваат на сигурна и убедлива победа против нас. Ама сто посто си рекле, ако може Палермо, зошто да не и ние. Срамота, на кое ниво дојдовме. Сепак пак ќе речам, Јуве ми го разубавеа денот и доволно е тоа, а на навивачите на Фиорентина неможеме да им го одземеме правото да бидат оптимисти. На крајот на краиштата и сите ние сме оптимисти за Македонија иако тоа што го очекуваме од нив е далеку од нивните можности.
абе во ред тоа никој не им брани ама беа сигурни дека ќе не тепаат.Не се и они во кузнај каква форма тоа мислам дека не го признаа.Но Јуве е тим во кој може лесно да се врати во форма само да се вратат пар играчи.Следни се Фулам кај ја играме првата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom