FoRzA JUVENTUS
CESTITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :smir:
Честито победата ...
CESTITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито победата ...
Браво, конечно една Сабота не раат да пијам у град без да ме закачаат другарчињата:pos2::pos2::pos2:.
Реков дека ќе ми го разубават денот со победа и така бидна. Јебига и ние најдовме овци за стрижење.
decki cestito pobeda.jas sum fer navivac i priznavam deka ne pobedivte vo manir na golem klub.pozdrav
Тоа е она што треба да не загрижува како навивачи на Јувентус. Дојде време фанови на една Фиорентина да се надеваат на сигурна и убедлива победа против нас. Ама сто посто си рекле, ако може Палермо, зошто да не и ние. Срамота, на кое ниво дојдовме. Сепак пак ќе речам, Јуве ми го разубавеа денот и доволно е тоа, а на навивачите на Фиорентина неможеме да им го одземеме правото да бидат оптимисти. На крајот на краиштата и сите ние сме оптимисти за Македонија иако тоа што го очекуваме од нив е далеку од нивните можности.Ќе не победеле:pos2:.Tutti a casa Viola
абе во ред тоа никој не им брани ама беа сигурни дека ќе не тепаат.Не се и они во кузнај каква форма тоа мислам дека не го признаа.Но Јуве е тим во кој може лесно да се врати во форма само да се вратат пар играчи.Следни се Фулам кај ја играме првата?Тоа е она што треба да не загрижува како навивачи на Јувентус. Дојде време фанови на една Фиорентина да се надеваат на сигурна и убедлива победа против нас. Ама сто посто си рекле, ако може Палермо, зошто да не и ние. Срамота, на кое ниво дојдовме. Сепак пак ќе речам, Јуве ми го разубавеа денот и доволно е тоа, а на навивачите на Фиорентина неможеме да им го одземеме правото да бидат оптимисти. На крајот на краиштата и сите ние сме оптимисти за Македонија иако тоа што го очекуваме од нив е далеку од нивните можности.