Ф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа токму тоа е она што јас го зборев на темава пред некое време. Што ќе ни е Липи кога би имале дрим тим? Тогаш можам и јас и било кој да ги води. За мене не е тренер оној кој бара да му се донесат сите најдобри светски играчи за да може да освојува трофеи. Тренер е оној кој од ваков Јуве со 3-4 засилувања на вистинските позиции, може да направи силен и конкурентен тим. Треба да сме среќни што Зак воопшто прифати да не води а не да плукаме по него затоа што сите тие кои се прават тренеришта рекоа дека не им е во план да седнат на клупата на Јуве и измислуваа секакви глупости, демек платата им била мала, ова им било мало, она им било мало. Абе само к***т им е мал, мамата нивна. Што, да не треба за тренер да дадеме над 10 милиони евра како Интер што му плаќа на Мурињо? Абе ајде, кој тренер вреди толку? Ни на играч не би му дал толку плата, а не па на тренер.прво за сликата погоре кој е типацот лево од буфон,Такинарди?За Липи нема да се нафати се додека не му дозволат да ги има тие играчи што он сака и со овој тим нема шанси да се нафати
Ти баш си наумил да го расплачеш човекот:wink:
Уживај :wink: подобро да не дискутираме за тоа бидејќи нас не интересира Јувентус,затоа сме тука,нели,да беше за Јуве радо ќе дискутиравме.Не не интересира Милан и Барса па да збориме и да губиме време за нив.
Јувентус заинтересиран за млад аргентиски талент по име Ди Марија од редовите на Бенфика.ЛИНК
Јувентус најбогат клуб во Италија.ЛИНК
Ова беше Јувентус...
![]()
Ова е сега..
![]()
Ако не ги користат парите на клубот правилно тогаш следната слика никој од вас не би сакал да ја види како би изгледала...
Bjankoneri се извинувам што упаѓам ама вие сега знаете дека јувентус е најбогат тим во Италија????..ОТСЕКОГАШ јувентус бил најбогат тим во италија и секогаш така ќе бидиа тоа колку трошат и што трошат управите е тоа е нивна работа....Зарем не треба да се спомене моќта и милијардите акции на Фиат групацијата во СВЕТОТ..
![]()
Епа токму тоа е она што јас го зборев на темава пред некое време. Што ќе ни е Липи кога би имале дрим тим? Тогаш можам и јас и било кој да ги води. За мене не е тренер оној кој бара да му се донесат сите најдобри светски играчи за да може да освојува трофеи. Тренер е оној кој од ваков Јуве со 3-4 засилувања на вистинските позиции, може да направи силен и конкурентен тим. Треба да сме среќни што Зак воопшто прифати да не води а не да плукаме по него затоа што сите тие кои се прават тренеришта рекоа дека не им е во план да седнат на клупата на Јуве и измислуваа секакви глупости, демек платата им била мала, ова им било мало, она им било мало. Абе само к***т им е мал, мамата нивна. Што, да не треба за тренер да дадеме над 10 милиони евра како Интер што му плаќа на Мурињо? Абе ајде, кој тренер вреди толку? Ни на играч не би му дал толку плата, а не па на тренер.
Ти баш си наумил да го расплачеш човекот:wink:
Не викам дека не вреди. Тренерот вреди но под услов да постигне добри резултати со екипа која има состав како моменталниот на Јуве а не да бара над 10 милиони плата и 10 ѕвезди во тимот.И тоа како вреди еден тренер. Постојат милион примери во кои двајца тренери со исти екипи постигнуваат многу поразлични резултати. И јас не сум за толку скапи тренери, али подобро на Гасперини да му беше понудено отколку на Закерони.
brother from another mother
колку гола има даено кур-ањи во шалке 04 сезонава и минатата ?![]()
првен треба да го реновираат стадионот кој е демолиран последниве 2-3 месеци,после треба да се мисли на засилувања
прво за сликата погоре кој е типацот лево од буфон,Такинарди?За Липи нема да се нафати се додека не му дозволат да ги има тие играчи што он сака и со овој тим нема шанси да се нафати