Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти прв спомна пример за Барса и Милан и затоа и јас продолжив да зборувам за тоа и сега на овој пост ќе ти реплицирав ама нема да го направам тоа оти Фан Клубот е Јувентус.:smir:
Нема везе друже затоа прекинав ;) Ако сакаш реплицирај ми на профил ќе ти вратам попосле :) Ајде да се надеваме дека како така, ако не успешна, барем да не биде промашена сезонава. Минимум 4 место и титула во Лига Европа :)

Нема везе друже затоа прекинав ;) Ако сакаш реплицирај ми на профил ќе ти вратам попосле :) Ајде да се надеваме дека како така, ако не успешна, барем да не биде промашена сезонава. Минимум 4 место и титула во Лига Европа :)

Уживај :wink: подобро да не дискутираме за тоа бидејќи нас не интересира Јувентус,затоа сме тука,нели,да беше за Јуве радо ќе дискутиравме.Не не интересира Милан и Барса па да збориме и да губиме време за нив.:icon_lol:

Јувентус заинтересиран за млад аргентиски талент по име Ди Марија од редовите на Бенфика.ЛИНК

Јувентус најбогат клуб во Италија.ЛИНК

Уживај :wink: подобро да не дискутираме за тоа бидејќи нас не интересира Јувентус,затоа сме тука,нели,да беше за Јуве радо ќе дискутиравме.Не не интересира Милан и Барса па да збориме и да губиме време за нив.:icon_lol:

Јувентус заинтересиран за млад аргентиски талент по име Ди Марија од редовите на Бенфика.ЛИНК

Јувентус најбогат клуб во Италија.ЛИНК
токму така да гледаме што се дешава со нашиот Јуве како да го оправат.летово ако не се среди ќе бидеме просечен клуб.Еве уште една светла страна дека сме најбогати дека не е се така црно само треба паметно да се трошат пари.Ај овој Ди марија ако е талент добро и ако е евтин да се земе ама треба и јаки играчи доста више од експерименти мора да се земаат класа играчиии !!!

токму така да гледаме што се дешава со нашиот Јуве како да го оправат.летово ако не се среди ќе бидеме просечен клуб.Еве уште една светла страна дека сме најбогати дека не е се така црно само треба паметно да се трошат пари.Ај овој Ди марија ако е талент добро и ако е евтин да се земе ама треба и јаки играчи доста више од експерименти мора да се земаат класа играчиии !!!

Пише дека имал клаузула од 40 милиони евра значи станува збор за голем талент.

Пише дека имал клаузула од 40 милиони евра значи станува збор за голем талент.
абе станува збор ама да не биде пак промашена инвестиција да ни се смеат после златни канти да летаааат

абе станува збор ама да не биде пак промашена инвестиција да ни се смеат после златни канти да летаааат

Толку ли и даваш важност на таа ‘‘златна канта‘‘ на која лечат комплекси новинарите од Фиренца.Лично јас не се ни замарам со такви срања од типот дали добил или не добил.Мене ми е битно играчот да се вклопи во тимската игра и секако тимот да остварува позитивни резултати и успеси,а дали ќе добие такви ‘‘канти‘‘ оставам со тоа да се занимава ‘‘комуналното претпријатие‘‘ од Фиренца.:smir:

:збунет:

Како што знам, му завршува договорот на лето, што значи како слободен агент би дошол. Сепак, да се стрпиме, меѓутоа со оглед на изворот, доста релеватно делува. Иначе, Бенитез го сакаше Курани во Ливерпул зимава... :леводесно:

Толку ли и даваш важност на таа ‘‘златна канта‘‘ на која лечат комплекси новинарите од Фиренца.Лично јас не се ни замарам со такви срања од типот дали добил или не добил.Мене ми е битно играчот да се вклопи во тимската игра и секако тимот да остварува позитивни резултати и успеси,а дали ќе добие такви ‘‘канти‘‘ оставам со тоа да се занимава ‘‘комуналното претпријатие‘‘ од Фиренца.:smir:
Знам дека таа награда беше наметната од виолетовите кој им ги испра мозоците на тие што гласаа.Не и давам на важност не се замарам знам дека Мело еден ден ќе биде најдобар играч од средниот ред ама ме нервираат другите што даваат на важност

Дали некој може да најде на нет новости во врска со новиот стадион?До кај е градењето, слики4ка некоја да видиме?Неможев да најдам никаде.Кај и да барам ми го отвора проектот и сликите од тогаш а моментално до каде е стигнато никаде неможам да најдам.

Шо ќе им е овој ...
Се утепаа од прибирање тиња напаѓачи и на крај секогаш се враќаат на стариот добар Пинтуричио.

:)

Знам дека таа награда беше наметната од виолетовите кој им ги испра мозоците на тие што гласаа.Не и давам на важност не се замарам знам дека Мело еден ден ќе биде најдобар играч од средниот ред ама ме нервираат другите што даваат на важност

Друже тоа што другите и даваат важност значи дека имаат комплекси од Јувентус и ќе ги имаат засекогаш додека постојат и треба некако да си ги лечат па затоа со ‘‘кантите‘‘ ќе се занимаваат.

А што се однесува до Курањи се додека не пише на официјалната страна ништо не коментирам,а и да е точно тоа од моја страна е добредојден,за да седи на клупа. :)

Тутоспорт вели „ДА“ за Курањи!

Следни на листа за засилувања: Драган Чадиковски и Миле Крстев!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom