Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па вие од сто кафи'Ќи, оноа грдоно Браво го бирате, aли бар Туборг имаат :)
Што му фали бе, баш онака мрачно, рокерско е, баш е cool местото :wink:

Што му фали бе, баш онака мрачно, рокерско е, баш е cool местото :wink:
Кул е, не викам не, самиот момент Туборг кај мене увек носи поен плус ( на доста места го неам начекано ), али за гледање фудбал ми е тапа, не иде да глеаш фудбал а до тебе да има 3-4 емо минуси и 4-5 обожавателки на HIM. :)
Најдете некое пабче што пренесува и воала, по филинг атмосфера е.

Со ваква управа, и со играчи од типот на зденката и гросо толку, кондиционо сме нула, нема ни желба ни мотивација за игра :toe:

ГРИГЕРА,ЛЕГРОТАЉЕ,КАНАВАРО,САЛИХАМИЏИЧ,ЕЛКАН И БЛАН ГОСПОДЕ ТРГНИ ГИ ОД ЈУВЕ ГО УНИШТИЈА

Кул е, не викам не, самиот момент Туборг кај мене увек носи поен плус ( на доста места го неам начекано ), али за гледање фудбал ми е тапа, не иде да глеаш фудбал а до тебе да има 3-4 емо минуси и 4-5 обожавателки на HIM. :)
Најдете некое пабче што пренесува и воала, по филинг атмосфера е.
Друже не е до местото, до луѓето е, се најуваваат 100 и кусур луѓе од кој знаев дека пола и повеќе нема да дојдат, ама некој што беа толку сигурни во доаѓањето на крај заебаа, ипак за почеток и ова е нешто :wink:

дојде време да се плашиме од еден Фулам и Палермо

Нема потреба тука да се коментира нешто..КАТАСТРОФА .. што дочекавме не ми се верува !!
П.С Григера:tapp:

ne e se do nesposobnosta na nasite milenici poglednete sezoni unazad kako ni odelo so palermo NIKAKO. a koga ke vidis i kakva sorabotka imame so niv te transveri tuka nesto SMRDI :toe:MOE MISLEJNE:helou:

На клубот и тоа како му е потребен ремонт .. очекувам налето да се сменат многу нешта, почнувајки од управата па се до одредени играчи .. се додека не се направи тоа, Јуве никогаш нема да биде тоа што беше

Првото полувреме ни припадна нам со голема иницијатива но не успеавме да дадеме гол:kesa: Второто не го гледав многу бидејќи и немаше што да се види катастрофа:tapp:

Покрај Прандели и Бенитез,се споменува можно враќање на Фабио Капело на тренерската клупа во Јувентус,а Тутоспорт пишува дека Капело е најреална опција покрај тоа што Прандели и Бенитез сеуште се под договор, а Капело може слободно да си замине после завршувањето на СП во Јужна Африка.

Не е несаглам Капело да доаѓа во циркус и со самото тоа да си го руши угледот и репутацијата ...

Капело тренира само врвни клубови со шампионски амбиции , а не од рангот на Палермо , Џенова , Сампдорија , последниве 2-3 години и Јувентус на кои главна цел им е излез во европа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom