HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.898
- Поени од реакции
- 1.212
Што му фали бе, баш онака мрачно, рокерско е, баш е cool местото :wink:Па вие од сто кафи'Ќи, оноа грдоно Браво го бирате, aли бар Туборг имаат![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му фали бе, баш онака мрачно, рокерско е, баш е cool местото :wink:Па вие од сто кафи'Ќи, оноа грдоно Браво го бирате, aли бар Туборг имаат![]()
не ми се гледа како го палиме стадионот мизерни слики за тимотРаботава годинава е само за плачење...
Кул е, не викам не, самиот момент Туборг кај мене увек носи поен плус ( на доста места го неам начекано ), али за гледање фудбал ми е тапа, не иде да глеаш фудбал а до тебе да има 3-4 емо минуси и 4-5 обожавателки на HIM.Што му фали бе, баш онака мрачно, рокерско е, баш е cool местото :wink:
Друже не е до местото, до луѓето е, се најуваваат 100 и кусур луѓе од кој знаев дека пола и повеќе нема да дојдат, ама некој што беа толку сигурни во доаѓањето на крај заебаа, ипак за почеток и ова е нешто :wink:Кул е, не викам не, самиот момент Туборг кај мене увек носи поен плус ( на доста места го неам начекано ), али за гледање фудбал ми е тапа, не иде да глеаш фудбал а до тебе да има 3-4 емо минуси и 4-5 обожавателки на HIM.
Најдете некое пабче што пренесува и воала, по филинг атмосфера е.
дојде време да се плашиме од еден Фулам и Палермо