Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фудбалерите на Палермо повеќе ја сакаа победата од црно-белите и си ја заслужија,иако пред да го примиме голот имавме повеќе од играта и иницијатива,али таков е фудбалот.Има уште многу до крајот и сигурен сум дека сепак ние ќе бидеме тие што ќе се радуваат на влез во Лигата на шампионите.Сега останува добро Ѕак да ги подготви играчите за натпреварот со Фиорентина и да се вратиме со 3 бода,али ќе биде многу тешко.Мое мислење е дека Палермо и другите неколку екипи што се борат за влез во Лигата на шампионите нема да имаат доволно капацитет да продолжат во ист стил и дека ќе почне нивниот балон да издишува.Денеска битката ја загубивме,но војната не е изгубена.:pipi:

гледајте на посветлата страна-останавме во борба за освојување на ЛЕ,а можеби ќе бидиме првите кои ќе ја освојат два пати по ред.......................

39863870.jpg

Тука малце Џек Мевосек проработува али добро - нема да плачеме на судиски грешки:smir:

Јувентус имаше повеке од играта, но кое фајде !? Голот на Миколи го смени текот на натпреварот. Башка со пеесе и кусур повреди до 26 коло - тоа е.

Овој пораз ја отежнува работата али мора да се продужи даље.

Статистиката од прошлата година вели дека дека ке ни требаат некаде околу 8 победи до крај на сезона за да обезбедиме сигурен пласман во ЛШ. Од 12 кола - 8 победи.

Добро, оваа година малце е поднамален тој просек така да ке ни требаат некаде околу 6 - 7 победи да за да бидеме сигурни.
Се надевам дека ова го знаат Жаки & Co:)

Јас би рекол дека ова треба играчите да го знаат :)

...слабо,слабо :toe:

Просечен клуб на кого врв му е пласман во лига европа , со многу среќа можда и да се освои тоа 4то место ...

само 4-5 од 25 играчи се достојни на клубот за кој играат , тоа доволно кажува за каков клуб се работи ...

Просечен клуб на кого врв му е пласман во лига европа , со многу среќа можда и да се освои тоа 4то место ...

само 4-5 од 25 играчи се достојни на клубот за кој играат , тоа доволно кажува за каков клуб се работи ...

Се согласувам со тебе... На Јуве му се потребни ГОЛЕМИ промени, промени од корен со кои ќе се смени барем 80% од играчкиот кадар. Да бидеме реални, италјанскиот фудбал од година во година се повеќе и повеќе тоне, не е Интер толку јак, туку ние сме многу слаби, тоа е факт, сакале ние да си признаеме или не... Како што кажав пред неколку поста, со вакви дудуци не се освојува титула, или подобро кажано не се освојува 4 место. Во овој тим моментално вредат само Момо, Диего и Киелини, сите други не се ништо подобри од еден просечен таљански играч. Летово мора да се ослободиме од голем дел играчи, а да доведеме квалитетни млади и проверени играчи. Нормално тие чинат пари, но без вложување не може да се стане конкурент за титула, па било тоа и во ваква лоша лига како што моментално е италијанската... :smir:

Диего треба сериозно да се испита дали прима некаква храна , витамини , белковини или било шо во организмот бидејќи јас на 15 години имав далеку појак шут ... шутот од Диего е јад , беда ... едвај набацува на прва статива кога изведува корнер , страшно ...

и после ќе се нервира и ќе регулира сообраќај ко другар му Амаури со рацете и ќе им се стега на навивачите кога му свират ко на магаре ......

Диего треба сериозно да се испита дали прима некаква храна , витамини , белковини или било шо во организмот бидејќи јас на 15 години имав далеку појак шут ... шутот од Диего е јад , беда ... едвај набацува на прва статива кога изведува корнер , страшно ...

и после ќе се нервира и ќе регулира сообраќај ко другар му Амаури со рацете и ќе им се стега на навивачите кога му свират ко на магаре ......

Брат, доста се труди Диего, но едноставно нема со кого да игра, нема кој да му додаде топка... Џабе си правиме филмови сите тука дека сме добар тим, јас мислам дека никогаш не сме биле послаби. :toe:

Брат, доста се труди Диего, но едноставно нема со кого да игра, нема кој да му додаде топка... Џабе си правиме филмови сите тука дека сме добар тим, јас мислам дека никогаш не сме биле послаби. :toe:

Зборував за шутот од Диего ... срамота е она без заебанција :)

Шутират ко 2 недели леб в уста да немат ставено ...

Навијачи кај сте бе во кафич да гледаме бевме 6-7 души да не се откажувате од Јуве или што е работава не разбирам.

Па вие од сто кафи'Ќи, оноа грдоно Браво го бирате, aли бар Туборг имаат :)

Навијачи кај сте бе во кафич да гледаме бевме 6-7 души да не се откажувате од Јуве или што е работава не разбирам.
Абе на зборови се јаки, ама во практика малце тешко :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom