Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене, мислам дека и на овој меч Џовинко нема да добие шанса, со оглед дека и Трезеге се враќа, така да сигурен сум дека ке заигра Трезеге, сигуно не како стартер туку од клупа, а така да Џовинко нема кај да влези, освен ка крајот местото на Диего, бидејки гледам дека Зак го вади Диего, кој не сум јас за тоа.

Амаури се пожали на мала повреда со Џенова, ако е нешто посериозничко очекувам да не стартува, а ако е скоро ништо, ке стартува заедно со Дел Пиеро 100%.

За мечот очекувам барем гол во мрежата на Ајакс, реално очекувам нерешен резултат 1-1. :))
:vozbud:
Едвај чекам!
FORZA JUVE !

Трезегол се враќа.Конечно да можеме да се „пофалиме“ дека со 21 најавени играчи ќе играме натпревар.Сега на ред е Ѕак и неговата умешност сето тоа да го склопи и се да функционира ...
Утре ќе видиме дали му успеала таа намера ...

Венгер покажува интерес за Immobile!
Еднаш ни го украдоа Анри пред нос.Не верувам дека управата повторно ќе ја направи истата грешка

Утре ќе биде тешко во Амстердам .. очекувам 0-1 или 1-1 .. само да се постигне гол, да не биде 0-0 :)

Ајакс ни од далеку не е оној истиот од славните денови...Јувентус полека излегува од кризата...пораз би бил вистинско изненадување за мене,сепак да видиме кај кои играчи Зак ја има довербата да ги уфрли во прва постава

Utre uste vo Amsterdam ke se zavrsi rabotata vo Torino ke bide samo rutina :helou:

Многу е битно да постигнеме гол на гости. Ја би бил презадоволен со 0-1. :smir:

Нека ги остаи Трез и Камора за у второ и мислам дека на Зак не ни му треба тактика некоја посебна.:wink:

Mислам дека играчите не треба да даваат изјави во стилот "ќе победиме...." пред натпреварот. Така сами си наметнуваат притисок кој не е потребен.

Утре против Ајакс очекувам да продолжиме со добра игра. Треба да се чува цврсто Суарез бидејќи од таму доаѓа најголемата опасност.

За формацијата мислам дека ќе игра со истата како минатиот пат, со тоа што сега има пет играчи на располагање од средниот ред - Мело, Момо, Кандрева, Маркизио и Каморанези.

Еднаш ни го украдоа Анри пред нос.Не верувам дека управата повторно ќе ја направи истата грешка

Не го украдоа Анри туку Анчелоти не виде талент во него и затоа беше продаден ...

Ајакс ми беше една од најсимпатичните екипи во последната деценија од минатиот век. Реално, сега се далеку од тоа ниво и веќе со години не можат да дојдат до трофејот во Холандското првенство. Мислам дека овој двомеч треба да биде рутина за Јувентус и без проблеми да помине во наредната рунда. Е сега прашање е колку играчите ќе најдат мотив да настапуваат со сите сили во едно натпреварување од рангот на Лига Европа. Од друга страна пак, самите си се виновни што играат таму, па што си надробиле, тоа ќе сркаат.

После некое време еве ме и мене, против Џенова како така извадивме 3 бода, за сите душмани Дел Пиеро покажа дека е мајстор во секоја смисла на зборот, иако не пишував, редовно читав, не знам зошто се замаравте со интерашиве дали било пенал или не, оставете ги не вреди за нив да си ги замарате рацете :wink:, за со Ајакс не сакам да прогнозирам (све је могуче) да оставиме до утре па после натпреварот ќе коментираме. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :mist:

Можна формација според tuttojuve:

Juventus (3-4-1-2): 1 Buffon, 15 Zebina, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 2 Caceres, 4 Melo, 22 Sissoko, 8 Marchisio, 28 Diego, 10 Del Piero, 11 Amauri. (13 Manninger, 29 De Ceglie, 21 Grygera, 7 Salihamidzic, 16 Camoranesi, 20 Giovinco, 27 Paolucci). All.: Zaccheroni.

Del Piero - Amauri
Diego
Marchisio - Melo - Sissoko - Caceres
Cheillini --- Numero 33 --- Zebina
Superman

Не знам колку е паметно да се игра Маркизио како крило, против Џенова јасно се виде дека позицијата класичен деструктивец му одговара повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom