Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Според мене, мислам дека и на овој меч Џовинко нема да добие шанса, со оглед дека и Трезеге се враќа, така да сигурен сум дека ке заигра Трезеге, сигуно не како стартер туку од клупа, а така да Џовинко нема кај да влези, освен ка крајот местото на Диего, бидејки гледам дека Зак го вади Диего, кој не сум јас за тоа.

Амаури се пожали на мала повреда со Џенова, ако е нешто посериозничко очекувам да не стартува, а ако е скоро ништо, ке стартува заедно со Дел Пиеро 100%.

За мечот очекувам барем гол во мрежата на Ајакс, реално очекувам нерешен резултат 1-1. :))
:vozbud:
Едвај чекам!
FORZA JUVE !

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
0-1 , 0-2 па може и повеќе ако ни тргне :helou:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Трезегол се враќа.Конечно да можеме да се „пофалиме“ дека со 21 најавени играчи ќе играме натпревар.Сега на ред е Ѕак и неговата умешност сето тоа да го склопи и се да функционира ...
Утре ќе видиме дали му успеала таа намера ...

Венгер покажува интерес за Immobile!
Еднаш ни го украдоа Анри пред нос.Не верувам дека управата повторно ќе ја направи истата грешка

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Утре ќе биде тешко во Амстердам .. очекувам 0-1 или 1-1 .. само да се постигне гол, да не биде 0-0 :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Ајакс ни од далеку не е оној истиот од славните денови...Јувентус полека излегува од кризата...пораз би бил вистинско изненадување за мене,сепак да видиме кај кои играчи Зак ја има довербата да ги уфрли во прва постава

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Utre uste vo Amsterdam ke se zavrsi rabotata vo Torino ke bide samo rutina :helou:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Многу е битно да постигнеме гол на гости. Ја би бил презадоволен со 0-1. :smir:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Нека ги остаи Трез и Камора за у второ и мислам дека на Зак не ни му треба тактика некоја посебна.:wink:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Mислам дека играчите не треба да даваат изјави во стилот "ќе победиме...." пред натпреварот. Така сами си наметнуваат притисок кој не е потребен.

Утре против Ајакс очекувам да продолжиме со добра игра. Треба да се чува цврсто Суарез бидејќи од таму доаѓа најголемата опасност.

За формацијата мислам дека ќе игра со истата како минатиот пат, со тоа што сега има пет играчи на располагање од средниот ред - Мело, Момо, Кандрева, Маркизио и Каморанези.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Еднаш ни го украдоа Анри пред нос.Не верувам дека управата повторно ќе ја направи истата грешка
Не го украдоа Анри туку Анчелоти не виде талент во него и затоа беше продаден ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ајакс ми беше една од најсимпатичните екипи во последната деценија од минатиот век. Реално, сега се далеку од тоа ниво и веќе со години не можат да дојдат до трофејот во Холандското првенство. Мислам дека овој двомеч треба да биде рутина за Јувентус и без проблеми да помине во наредната рунда. Е сега прашање е колку играчите ќе најдат мотив да настапуваат со сите сили во едно натпреварување од рангот на Лига Европа. Од друга страна пак, самите си се виновни што играат таму, па што си надробиле, тоа ќе сркаат.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
После некое време еве ме и мене, против Џенова како така извадивме 3 бода, за сите душмани Дел Пиеро покажа дека е мајстор во секоја смисла на зборот, иако не пишував, редовно читав, не знам зошто се замаравте со интерашиве дали било пенал или не, оставете ги не вреди за нив да си ги замарате рацете :wink:, за со Ајакс не сакам да прогнозирам (све је могуче) да оставиме до утре па после натпреварот ќе коментираме. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :mist:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Можна формација според tuttojuve:

Juventus (3-4-1-2): 1 Buffon, 15 Zebina, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 2 Caceres, 4 Melo, 22 Sissoko, 8 Marchisio, 28 Diego, 10 Del Piero, 11 Amauri. (13 Manninger, 29 De Ceglie, 21 Grygera, 7 Salihamidzic, 16 Camoranesi, 20 Giovinco, 27 Paolucci). All.: Zaccheroni.

Del Piero - Amauri
Diego
Marchisio - Melo - Sissoko - Caceres
Cheillini --- Numero 33 --- Zebina
Superman

Не знам колку е паметно да се игра Маркизио како крило, против Џенова јасно се виде дека позицијата класичен деструктивец му одговара повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom