Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оууу да бе, ти уште у претходна сезона глеаш, јебига, пак тоа не го занемарува фактот што со Лацио ви беше даден безвезе пенал, денес кај немаше фаул ( а и да имало ), беше направен надвор од шеснаесетникот ... ти реков, такви смешни приказни кај мали деца палат.
Од што немаш некој контра аргумент за подарените пенали, префрлаш на Интер, боље ќути си или измисли нешто .... паметно. :wink:

Треба да те потсетам на првата утакамица во Џенова што се дешаваше? Или ти текнува?

Ова е трет пенал сезонава за Јуве, за разлика од некои екипи кои толку добиваат на едне меч, затоа мукла!!! Барето и Милито само имаат голови од пенал колку цел напад на Јуве заедно.
Нормално е за екипи кои играат напаѓачки фудбал и имаат најдобар напад у Италија да имаат и повеќе пенали, или ти очекуеш бункер екипи со се на се 2 шанси у еден меч да имаат најмногу пенали ?!
Пак, смешен аргумент за овие подарени пенали, боље кажете си, да, не беше пенал, грешка на судија бла бла, него Бари вака, Интер онака. :)

Бар вечер коа ке им дадат пенал на Интер безвезе, нема да умарате, а и реално, бар вас ке ви одговара ''кикс'' на Наполи. :wink:

Ок бе готово подарен ни е и шо ...ништооооооооооооо......па водеме 3-2 кеф му било подарил ни бреееееееее шо сеа точак да ви купам.

Треба да те потсетам на првата утакамица во Џенова што се дешаваше? Или ти текнува?
Абе и на првата со Лацио се дешаваа такви срања контра Лацио, па и на вториот меч беше подарен пенал за Јуве ... нејсе тоа, гајле ми е, него глеам одма Интер или Милан или некој трет се става у пост шо е смешно.

гледам на некои не им е мило што Јуве се враќа во игра...е па нема три сезони по ред да има рекорд на повреди

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
И Џовинко ја дочека своајта шанса, ако моеж така да се нарече од неполна 1 минута.
Браво бе Зак!

Абе и на првата со Лацио се дешаваа такви срања контра Лацио, па и на вториот меч беше подарен пенал за Јуве ... нејсе тоа, гајле ми е, него глеам одма Интер или Милан или некој трет се става у пост шо е смешно.
Тие се ставаат во пост, барем од моја страна, затоа што нивни навивачи дојдоа тука да кажуваат дека не е пенал. Минатото коло на пример, на Каљари им беше поништен чист гол, а јас во ниеден пост, се до сега, не го спомнав тоа.

Нека ни е честито победава и сега да нечекаме толку многу до следната.:kesa:

leee..od vaj se plasev do samiot kraj da ne ja ebeme raborata :).. supp e sea moze da ni trgne i veruvam vo toa ... FORZA JUVEEEE:vozbud:

Фала богу, ве огреа сонце и вас. Да се надеваме дека од тука почнува пресвртницата. :)

Тие се ставаат во пост, барем од моја страна, затоа што нивни навивачи дојдоа тука да кажуваат дека не е пенал. Минатото коло на пример, на Каљари им беше поништен чист гол, а јас во ниеден пост, се до сега, не го спомнав тоа.
Не го ставаш зашто разликата е +15 иначе до ден денес ке имаше дебати низ форумов за тој момент.

Него, ајт, честитки за победата, боље Јуве 4ти него некои декори ко Наполи/Сампдорија у ЛШ за наредна година од Италија. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom