Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
  • 13
    Manninger Alex
  • 21
    Grygera Zdenek
  • 5
    Cannavaro Fabio
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 29
    De Ceglie Paolo
  • 22
    Sissoko Mohamed Lamine
  • 4
    Melo Felipe
  • 26
    Candreva Antonio
  • 28
    Diego
  • 11
    Amauri Carvalho
  • 10
    Del Piero Alessandro
И официјално, 4-3-1-2 формација.

Буфон, нели е казнет за црвениот картон со Рома?
Не ми се верува дека Џио нема да игра ни кај Зак, толку ли не го бива малиот, што ни еден тренер не го сака.

Се форсираат Сисоко и Кандрева на неприродни позиции , а го чуваат Џовинко на клупа, навистина несватливо . Нека си оди детето нека игра некаде , го упропастија во Јувентус.

Не ми се верува дека Џио нема да игра ни кај Зак, толку ли не го бива малиот, што ни еден тренер не го сака.

Печатна грешка, Хитлер е на гол :)

Џовинко се врати по подолга пауза од повреда, и имаше информација дека Зак не сакал да ги ризикува Џио и Касерес од првата минута.

Добар тим, ијако очекував барем Касерес да е во стартниот состав од причина што и се најавуваше на десната бековска позиција, но Зак најдобро знае. :) Ајде барем Легро нема да го гледаме. Како и да е, одиме на победа! Со среќа нека ни е.

:јуве1:

со оглед на слабата форма на Алекс и Амаури,правовременто влегување на Џио ќе биде вистинското нешто,тоа го очекувавме од Чиро,да се надеваме дека ќе го искористи Зак !
се надевам дека одбраната нема да подзаборави на Зарате и Коларов

Va Fancullo DIRIGENZA :pos2:

Барем постои желба за да се игра. Тоа е примарен и основен услов за успех

одлична поставеност на играчите,да го видиме ефектот :tv:

Мора да се интервенира на нападот. Дел Пиеро и Амаури не се снаоѓаат добро

без Алекс очигледно дека и ќе нема некоја закана кон голот а за Амаури на клупата е Паолучи...ќе мора вака да се стори нешто

Не било до Роки, до играчите било. Пак сме истата сивотија.

Сисоко игра на лоша позиција. За Григера неможам веќе да трошам зборови , очекувам да остане во соблекувалната.

Гледам, гледам... и ми се допаѓаат :) Супер игра, одличен посед на топка - уште гол да збрцаме.
Него, ај да не кобам - се читаме на крај :)

Добра е играва во првово полувреме имаме и посед на топка имавме и шанси доволно и единствено нешто што ни фали во моментов е малце повеќе среќа и многу повеќе реализација едноставно мора да се разработаат Дел Пиеро и Амаури на крајот на краевите тоа и е нивната цел во играва .

добар е тој Кандрева, Алекс не можам да го препознаам човекот :wtf:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom