Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПОБЕДА И НИШТО ДРУГО.
СО СРЕЌА.
АЈДЕ ОДАМ ЈАС ПРЕД МАЛИТЕ ЕКРАНИ.СЕ ЧИТАМЕ ПОВТОРНО СО ВПЕЧАТОЦИТЕ И ВОЗБУДЛИВИТЕ МОМЕНТИ.:vozbud:

Kолку екрани имаш бе? (шала) :pos:

FORZA JUVE - се читаме после утакмица

ДИЕГООООООООООООООООООО...........
дали конечно доаѓа пресвртот во формата на Јувентус...не ми се верува, играат со пола тим повреден, и повторно успеваат да водат, за разлика пак кога им беше комплетен тимот...Само напред

Абе овие Интер не трчаа во неделата вака да бараат пенал од судијата кога Мајкон му ја фати на Роналдињо со рака. Сега боли, епа ќе боли.

Плеснете ги гнидите бе :tv: Оној па ретардиранион Мурињо се кисели на крај да му е*ам фацата никаква али може само да го :pusk:

Кандрева е малце изгубен , а Сисоко често греши. Како и да е , природната позиција на Кандрева е ЦМФ а не РМФ.. Морам да напоменам дека ова беше едно од најдобрите полувремиња на Мело во дресот на Јуве.

Кандрева е малце изгубен , а Сисоко често греши. Како и да е , природната позиција на Кандрева е ЦМФ а не РМФ.. Морам да напоменам дека ова беше едно од најдобрите полувремиња на Мело во дресот на Јуве.
Ако свиреа пенал ќе ја оплескаше на цело :smir:

Добро игра Мело, но ако досудеше пенал судијата, тој ќе беше виновен за тоа.

добар е Ф.М. ако не знае нозете да ги користи ( ако забележавте одново нема една точна топка додадено ! ) барем рацете му се “невидливи“

добро е што јуве покажа конечно некоја игра,добра игра од сисоко,кандрева,гросо,де чегље,диего добро се држи,киелини...интер не се изнаигра освен неколкуте добри додавања без шут на работ на шеснаесетникот

ми се чини или сезонава играте од меч со интер до следен меч со истиот противник.... :toe:
Ајде ако е можно уште 1 голче да победите овој меч :helou:

Чиро-жал ми е за тебе-па поголем малер немам видено !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom