Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де Чење аут? Шо е финтава со изменава, кој ќе игра Лево? Сеа иаме 2 у одбрана. колку толку боље ќе биде.

P.s. Не ми замарајте за секој Закаснет коментар. Гледам на стрим со добра слика, но многу касни 1 мин, може и 2.
Сепак добро е што се намали.

Колку и да е лош Бонучи,после Киелини во Јуве е најдобриот дефанзивец, едно десет класи подобар и од Легро и од Ринаудо.А Легротаље уште еднаш докажа дека е класа играч за во Цитадела и Монца. Кога Јуве го прими 2 гол,33 беше на центарот од теренот.

Абе брат, не е финтата да биде подобар од Легри и Ринаудо, битно е да биде доволно добар за да Јувентус има одбрана ( а Бонучи на првите две утакмици не покажа ништо) Ако е за тоа еве Легро не играше со Сампдорија и Бари па пак одбраната беше катастрофа. Не е до само еден играч, тимот како целина е катастрофа, а не гледам нешто што би можело да го смени тоа. Немаме ни класа тренер ни класа играчи, незнам што сакаме повеќе

Добро која функција ја вршеја Легро,Григера и Де Чеље за време на вториот гол.Публика? :(

Де Чење аут? Шо е финтава со изменава, кој ќе игра Лево? Сеа иаме 2 у одбрана. колку толку боље ќе биде.
коментаторов кажа дека се повредил ќе видиме.Не се радувам додека не видам трет гол

Dobro utro ke dojdate na mojto sramota e JUVENTUS SRAMOTA KATASTROFA eeeej na eden Lech da nemozas igra da napraas ama kak ke napraaas site kreativci i igraci bea ispadeni letoto od Marota i Del Neri Sissoko i Melo treba da pravat igra ?????Wtf abe ajde neka odat u kurac kraj veke preku kur mi se amateri ccccc so ostanalo za Inter,Milan Roma i da ne gi redam
оф најде кој да кажи

Овој не само што ни е најдобар у одбрана, туку и у напад ни е најдобар. Иначе Јуве ко Јуве, аматери, не можат да дадат гол од акција. Само вака, од мртва игра.

Треба да го стави Пепе во игра и стриктно преку крилата да се игра, Мело и Сисоко се тандем лепши од ночи.

Abe na so se raduvas na igra od prekini bravo znaci JUVENTUS E NAJDOBAR gledajte gi realno rabotite be aloooo nemame nikakva igra zalno e
дечко те нема со месеци на форумов и кога има јуве позитивна мотивација се криеш ко зајак и најде да кажуваш ете бе и твојот диего со волф 3 од 3 порази ги имет а имет џеко графите и диего ај достате да трескате зелени

Ми се јави другарми и убоо ми рече " Да не ви е Киелини ни црви нема да ве јада " ... незнам што да кажем за полувремево напишав и предтоа Мело и Сисоко са грешка голема на тоа да ги додадеш и бековите кои ми е жал да ги гледам како играа и плус на све одозгора Ланзафаме и Легротаље , пффф кој и да го кажуеше дека е подобар од Бонучи нека размисли 2 пати пред да трасне таква глупост уште еднаш ...

Шо се радаувате на голов ?
Срамота е Киелини да дава голови на секоја втора утакмица.

Ке има пресврт во вториот дел, премногу се опуштија и заради тоа јадеа 2 гола, сега ке ги среди Дел Нери во соблекувалната и ке има пресврт во второ полувреме, Точен резултат 4-2 :D

Ништо не е толку црно бе.Ке паѓа пресврт у второ а на крај краева и видете со каков состав играме.Маркизио,Бонучи,Мота и Сторари одмараат,Амаури повреден,Квајарела и Аквилани не смеат да играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom