Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечко те нема со месеци на форумов и кога има јуве позитивна мотивација се криеш ко зајак и најде да кажуваш ете бе и твојот диего со волф 3 од 3 порази ги имет а имет џеко графите и диего ај достате да трескате зелени

Koj Diego go mesas ne mi e jasno Juventus nema igra a najzalno e so igre protiv Lech ne igre protiv Inter ili Milan sramota i zalno e be so mi se palate tuka na edno 3-3 so Sampdoria i deka se ke bilo ok deka trebalo vreme da se uigra timot, jas koga sakam ke pisam ti ne si taj so treba da mi kaze tva e tuka tema za slobodno kazuvane na mislenje i jas go mislam tava oti Juventus e najdaleko od bilo kakov uspeh i da se sluci presvrt nema da se sluce oti Juventus e nogo jak nego oti Lech e tim so nema iskustvo nema igra Juventus prifanajte go tava katastrofa e

Шо да праиме ние како навивачи со кој состав играат?
Ај да беа класа некоја па ајде да опростиш ама со вакви шупаци не. И да тепаат џабе им е. Пишав пред 2-3 дена, кога ќе сменат однос у игра може да биде нешто, ќе почнам да гледам. А не вака јас секоја утакмица да се нервирам да ми се расипува денот...

Леле го скинаја стримов на полувреме , невероватно ... дајте некој убав ајде ...

Киелини двоен стрелец хахха омГ

Koj Diego go mesas ne mi e jasno Juventus nema igra a najzalno e so igre protiv Lech ne igre protiv Inter ili Milan sramota i zalno e be so mi se palate tuka na edno 3-3 so Sampdoria i deka se ke bilo ok deka trebalo vreme da se uigra timot, jas koga sakam ke pisam ti ne si taj so treba da mi kaze tva e tuka tema za slobodno kazuvane na mislenje i jas go mislam tava oti Juventus e najdaleko od bilo kakov uspeh i da se sluci presvrt nema da se sluce oti Juventus e nogo jak nego oti Lech e tim so nema iskustvo nema igra Juventus prifanajte go tava katastrofa e
ти и уште некој го спомнавте диего:smir:

--- надополнето ---

2 2 chielo

Леле бруки,Киелини 2гола дава,одма казни за напаѓачите :)
Реков јас пресврт,ептен гола вода се Лех.

Џорџоне има поразвиено чуство за гол од Јакинта.

мора смена моментална Киелини у напад Јакинта позади хихи ѕвер џорџо

eveeee 2-2 ne zboruvajte shut up za tie sto zborat :toe:
Работата е во тоа како можат да дозволат да бркаат негатива со нискокласен тим како Лех. Срамота е што дозволија ваква малска екипа да им направи предност од 0-2 па потоа да се вадат.

Abe luge ne e toa za ovoj mec samo, jas navivaam za Juventus toa ne znaci samo koga pobeduva 5-0 :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom