Ептен си во право. Ми се смачи од шпекулаци. Кој донесат донесат.
Еве лани дојде Мело сите рекоја готово ќе растура сега.
Од друга страна Интер го фрли изгубениот Бурдисо во Рома и тој го седна Мексес на клупа.
Воопшто не се радвам на звучни имиња. Поарно Мартинез од КАтанија нека дој отколку МЕси (шо би се рекло)
И јас исто. Искрено ми фалат тие времиња кога Јуве не фрлаше пари на ѕвезди туку ги созаваше. Никогаш не сум сакал многу ѕвезди на едно место зашто таков тим не успева. Повеќе сакам компактен тим од „работници“ кои стварно ќе трчаат и ќе се борат за секоја топка на теренот и тимот нема да зависи од еден играч.
Годинава сите не прочитаа, го затвараа Диего и немаше кој да организира игра. Ме се допаѓа тим како оној на Италија на СП 2006 каде што тимот не зависеше од еден човек, мислам дека 10 различни играчи имаа постигнато голови т.е. секој можеше да реши натпревар. На крај кравеа баш ми е гајле кого ќе донесат, битно ми е меѓу играчите да завладее тимски дух, чувство на припадност на тимот и да има уиграност.
Браво бе момци, алал вера,шо запнале повекето фанови.Џеко,Агуеро Дрн Дрн,Нема Џеко од Центар сам да влезе во гол,си треба хемија во тимот, се потсетив на Алкоркон,дали они го имаа Агуеро и Џеко у напад? Не, Го исфрија на Реал.М како партал од купот? Да , арно ама имаа нешто многу поважно од Имиња, Имаа Волја,Верба,Залагање,Гинење за секоја топка.Тоа ни фалеше лани,и верувам дека со новата управа,сме на добар пат да ги вратиме овие вредности кој биле симбол на Јуве од секогаш. Амин