Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво, нов сум на форумов ама ве читам одамна... Може некој подетално да каже до каде е судењево ?
Добредојде на форумов:smir:
Озбилно, ако имате некој стрим ставете го да видиме што се дешава. Имав работа од сабајле и заборавив дека денес има судење а гледам по коментарите сите сте следеле.

Eве едно видео! Ако знај да преведи некој слободно!

Trofino: "That year De Santis buried Juventus in at least three games and you know this. How can you consider him an associate? Can you tell me which phone calls shows you that he was part of Moggi's system?"

Auricchio: "The games are two not three. As for the calls to De Santis...ehm..."

Trofino: "My cross examination can end here."
:расисти:

Јас слушнав дека засмрдело во судницата , многу се испотил Ауричио а и пуштил некое гомце несакајќи :tv: ...

Ебење в ребра денес ... подоцна ќе напишам поопширно да зеам душа малце од 9 сабајле сум пред телевизор кичмава ми се фати :)

Според коментариве гледам весело било денес во судницата, ако ако. Ние дебело плативме за ова, сега други се на ред.

На гоал.ком напишаа дека сослушувањето за денес е завршено, продолжува на 20 Април и најважното дека судијата ги прифатил СИТЕ докази кои ги презентирала одбраната на Моџи (75 разговори и 2 ЦД-а со околу 3000 разговори). Осеќам Моџи го оставил најдоброто за крај.

П.С Мислам дека некој погоре напиша дека за десетина дена Бенитез ќе потпишел за Јуве. Има ли спомнато за колкава сума, и дали се спомнува Торес во целата зделка??

Сослушувањето заврши. Наредното сослушување е закажано за 20 Април. Судијата Казорија, примил 75 телефонски повици и 3000 снимки како доказен материјал, кој што не бил прикажан во 2006.

Се шпекулира дека и против Auriccihio може да биде покренато обвинение поради криење на доказен матерлијал во постапката во 2006 година.

Сослушувањето заврши. Наредното сослушување е закажано за 20 Април. Судијата Казорија, примил 75 телефонски повици и 3000 снимки како доказен материјал, кој што не бил прикажан во 2006.

Се шпекулира дека и против Auriccihio може да биде покренато обвинение поради криење на доказен матерлијал во постапката во 2006 година.
Правдата ќе победи,а виновниците ќе бидат казнети !!!
Господинов Auriccihio многу претпоставувал во 2006.Материјаливе не биле важни,изјавил.Па луѓето во судницата почнале да се смеат ...
Не знам како,но толку разговори да се сокријат ... Некој мора да одговара за тоа

значи заврши денешното рочиште на 20 ти продолжува :smir: а дали се знае тогаш ли ке биде целосното изаснување на судијата или ???

Правдата ќе победи,а виновниците ќе бидат казнети !!!
Господинов Auriccihio многу претпоставувал во 2006.Материјаливе не биле важни,изјавил.Па луѓето во судницата почнале да се смеат ...
Не знам како,но толку разговори да се сокријат ... Некој мора да одговара за тоа
ќе платат и тоа дебело,само како ќе се одрази ова на италијанскиот фудбал:nesvest:

Шо ме интересира како ќе се одрази на италијанскиот фудбал ... за тоа никој не мислеше во 2006 кога го урнаа најдобриот италијански клуб и еден од најдобрите во светот ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom