Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Луѓе ја идам да се спремам за нова.Се читаме за некој ден.Среќна нова,многу здравје,среќа,љубов им посакувам на сите што ги знам и што не ги знам.Му посакувам на новиот сајт многу успех,а уште поголем успех на клубот на кој што му е посветен сајтот ...
Убаво да си поминете и позз

F

FuckYouAll

Гостин
Aбе може да ми каже некој зш Зидан ниту еднаш го нема спомнато Јуве? Го гледам само Реал му е во глана Јуве никаде:toe:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Здраво бјанконери се вратив јас немам пишано еден месец. Читам нешто за македонски сајт за Јувентус па кажете како можам да помогнам и јас

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Среќна нова и сречни празници и на вас..се најубаво во новата година мн здравје среќа и успеси
Поздрав:smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Момци јас тука се одјавувам најверојатно накај недела или понеделник се враќам. Убав помин на сите вечерва и среќна нова година многу здравје, среќа, љубов и успех во вашиот живот и на ЈУВЕНТУС:vozbud::juve::back:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Момци јас тука се одјавувам најверојатно накај недела или понеделник се враќам. Убав помин на сите вечерва и среќна нова година многу здравје, среќа, љубов и успех во вашиот живот и на ЈУВЕНТУС:vozbud::juve::back:
На печалба да не одаш да ти ем матер :) :pos: :pos: Спреми се за вечер оти страшно кее ... ке горе се. :D

Иначе среќни празници на сите,се читаме може утре може некој од наредните денови зависи состојбата каква ке биде.
Во новата година шо повеќе успеси,добри засилувања и ТРОФЕИ!!

:juventus:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Јувентини пошто решив да им честитам нова на сите фаново на италијанските екипи почнувам од најголемите ривали. Среќна нова и да дочекате поголеми успеси од оваа година со нов тренер се надевам, и што поголем успех во ЛЕ ;) .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Се најубаво во Новата година до сите Јувентини. Најпрво, нека ви се исполнат сите желби на приватен план, многу здравје, среќа, успеси и се што следи со тоа.
Второ, да го видиме Јуве во многу подобро светло во 2010 година и да прославуваме многу заеднички успеси тука на форумов. Поздрав и се најубаво:helou:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
На печалба да не одаш да ти ем матер :) :pos: :pos: Спреми се за вечер оти страшно кее ... ке горе се. :D

Иначе среќни празници на сите,се читаме може утре може некој од наредните денови зависи состојбата каква ке биде.
Во новата година шо повеќе успеси,добри засилувања и ТРОФЕИ!!

:juventus:
На печалба ќе одаме ети:haha: Лаже ве бе до понеделник не го чекајте ќе неможе да се освесте вечер ќе се напраа....Скендербек:haha::haha:

Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
Оваа група ја отоврил некојси што се кладел со некого дека може да најде 100000 луѓе што го мразат Интер, каде што нормално сум и јас зачленет:tv:

Ne znaev, ama ako e taka od deneska i jas sum clen.
Pozdrav

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Бидејќи ме мрзи да пишувам по сите фан-клубови, тука ќе им ја честитам новата година и празниците на апсолутно сите форумџии, како на навивачите на Јуве така и на хејтерите и повеќе среќа во новата 2010!!!:helou::helou::helou:
Поздрав и се најубаво.
JUVENTUS SIAMO NOI :wink:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Среќна Нова Година и надминување на кризата во новата 2010 со повеќе успеси... позз

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Среќна Нова Година на сите фанови на јуве...И да освоите Европа Лига :tv:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Дечки се најдобро во новата 2010 и се надеваме на повеќе успеси во неа .... FORZA JUVE !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom