Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да ја постира табелата од лани ме интересира као сме се пласирале ЛШ без Мело,Диего,Кандрева и други :)

Јуве е комплетна енигма кога станува збор за стартниот состав:pos2: штета што тоа нема продуктивен ефект:toe:

Според овие Буфон е стаен на продажба.
Колку има вистина во ова?
И исто така се збори дека Јуве би се ослободиле од Манингер и Кименти и би донеле млади играчи.

Според овие Буфон е стаен на продажба.
Колку има вистина во ова?
И исто така се збори дека Јуве би се ослободиле од Манингер и Кименти и би донеле млади играчи.
врска нема тоа шпекулираа како секад а бетега изјави дека нема да си оди!

Буфон си оди ако само тој сака да промени средина.....во врска со трансфер маркетот на Јуве-има доста пари + играчи кои би ги трампале или продале,ситуацијата е далеку од критична-потребен е подобар менаџмент летово околу трансферите

Зашто да не го продадеме Буфон..........ке профитираме нешто и секако ке го купуваме Маркети кој ке прерасне во врвен голман така рече и самиот Буфон, а јас сум за продажба на Зебина, Григера, Канаваро, Кименти, Трезеге, Амаури, Мело или Поулсен, Брацо,:toe:

Здраво момци од денес имате уште еден член во фан клубот јувентус поздрав FORZA JUVE !!! :helou:

Зашто да не го продадеме Буфон..........ке профитираме нешто и секако ке го купуваме Маркети кој ке прерасне во врвен голман така рече и самиот Буфон, а јас сум за продажба на Зебина, Григера, Канаваро, Кименти, Трезеге, Амаури, Мело или Поулсен, Брацо,:toe:
Според мене се е океј освен МЕЛО,дечкото може да биде најдобар на својата позиција има потенцијал но само треба да го искористи Јуве добро,рано е да се шитка Мело после една сезона.

Според мене се е океј освен МЕЛО,дечкото може да биде најдобар на својата позиција има потенцијал но само треба да го искористи Јуве добро,рано е да се шитка Мело после една сезона.
Затоа реков Мело или Поулсен :toe:

За мене далеку постабилен играч е Поулсен отколку Мело.Голема грешка на челниците што го донесоа во Јувентус за тие пари.

За 25м можеше да се донесе многу добар играч/и во дефанзивната линија.

еве како било лани мало потсетување да се надеваме на обратен епилог тука бранел манингер гол на амаури :)одбраната катастрофа пак ама вечер се враќа Киело :)

Едисон Кавани потпиша нов договор со Палермо, договор во кој има клаузула од 25 милиони евра ако некој клуб сака да го купи. ЛИНК

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom