Не е се во составотНекој да ја постира табелата од лани ме интересира као сме се пласирале ЛШ без Мело,Диего,Кандрева и други
врска нема тоа шпекулираа како секад а бетега изјави дека нема да си оди!Според овие Буфон е стаен на продажба.
Колку има вистина во ова?
И исто така се збори дека Јуве би се ослободиле од Манингер и Кименти и би донеле млади играчи.
WELCOME брате :smir:Здраво момци од денес имате уште еден член во фан клубот јувентус поздрав FORZA JUVE !!! :helou:
ДОБРОДОЈДЕЗдраво момци од денес имате уште еден член во фан клубот јувентус поздрав FORZA JUVE !!! :helou:
Според мене се е океј освен МЕЛО,дечкото може да биде најдобар на својата позиција има потенцијал но само треба да го искористи Јуве добро,рано е да се шитка Мело после една сезона.Зашто да не го продадеме Буфон..........ке профитираме нешто и секако ке го купуваме Маркети кој ке прерасне во врвен голман така рече и самиот Буфон, а јас сум за продажба на Зебина, Григера, Канаваро, Кименти, Трезеге, Амаури, Мело или Поулсен, Брацо,
Затоа реков Мело или ПоулсенСпоред мене се е океј освен МЕЛО,дечкото може да биде најдобар на својата позиција има потенцијал но само треба да го искористи Јуве добро,рано е да се шитка Мело после една сезона.