Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цело време висеше голот, прашање на време беше кога ќе го примиме ...

Воопшто не ги кривам играчите. Играме со третиот голман и двајца десни бекови се на двете централи позиции. Плус играч од средината игра десен бек.

На сцена стапи и судијата за да не доуништи уште толку.

Во вториов дел мора да дадеме гол. Не знам како да го изведеме тоа со играч помалце, но гол мора да се даде. Не сакам ни да помислам што ке биде ако дадат Фулам први, уште еден гол.

Ова не е ЈУВЕ, незнам како можат да го трпат ова веќе навивачите од Торино, јас дома сум вон контрола, па како балет да играат, ваква незаинтересираност не сум видел, се прашувам имамле ли ние тренер, имаме ли ние газда, клубот ми изгледа како некој маллски тим кој го водат обични простаци, срамота е ова за најтрофејниот италијански тим, ниеден од овие слепци не треба да заигра веќе.

Салихамиџич--Григера--Зебина--Гросо

Салихамиџич не е класичен бек.

Григера не е централен дефанзивец

Зебина не е централен дефанзивец

Единствено Гросо е играч кој игра на природната позиција.

Канаваро незаслужи да добие црвен картон.

Воопшто не ги кривам играчите. Играме со третиот голман и двајца десни бекови се на двете централи позиции. Плус играч од средината игра десен бек.

На сцена стапи и судијата за да не доуништи уште толку.

Во вториов дел мора да дадеме гол. Не знам како да го изведеме тоа со играч помалце, но гол мора да се даде. Не сакам ни да помислам што ке биде ако дадат Фулам први, уште еден гол.
Зошто не го играше Поулсен како централен, многу подобро ќе одиграше од Зебина на таа позиција, а играчите и те како се за обвинување, таква ноншалантност одамна не сум видел во ЈУВЕ :toe:

Аве ајде шо им е, не можат ли едно катанаџо да удрат.:toe:

Срамота, греојте не ни се гледаат.

Добро, шо не земат да се обесат бе? А?

Можеби не беше за црвен ама не може да му се прости на Канаваро за тој негов непромислен потег. Топката веќе беше отидена далеку од противничкиот играч а овој го задржа. Многу непрофесионално од негова страна и тоа може да не чини пласман во наредната рунда.

Канаваро не е крив за црвениот картон,тој се бореше за позиција и двајцата паднаа, едноставно судијата ни ја е*а мамата.Второ полувреме очекувам поорганизирана игра и се надевам да влезе Капитенот место Трезеге ни треба некој што ќе ја задржи топката во своите нозе.

Зошто не го играше Поулсен како централен, многу подобро ќе одиграше од Зебина на таа позиција, а играчите и те како се за обвинување, таква ноншалантност одамна не сум видел во ЈУВЕ :toe:

И јас мислам дека Поулсен требаше да влезе на местото на Григера.
Зебина до сега одигра сосема солидно.

И да те потсетам, играме со третиот голман кој бранел 2 пати во последните 3 години, 1 играч од средината игра во одбраната, двајца десни бекови играат како стопери и плус со незаслужен црвен картон за Канаваро.

Играте беше одлична до картонот на Канаваро.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The contact seemed fairly minimal and Grosso was closer to it, so the straight red card for stopping a clear scoring opportunity seemed very harsh.[/FONT]

E вакви идиоти можат да ти решат сезона.

Ситуацијава станува ептен алармантна. Ако Фулам прв даде гол ќе го :pusk:. МОРА да постигнеме гол, ако го направиме тоа 99% сме во 1/4 финале затоа што Фулам ќе мора да даде уште три.

Не знам како ќе го изведат тоа, дали корнер, пенал, да ни поклонат пенал, автогол, не е битно, мораме да дадеме гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom