Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволна рутинска игра за да пројдеме во осмина финале каде што не очекува Фулам,па нека ни е со среќа таа утакмица кога ќе дојде време.Само со Амаури да не е нешто сериозно,добро е што Каморанези се врати.Најопасни бевме од прекини али не не сакаше топката,тоа е.Ја умртвивме играта и се надевам играчите не се заморија многу бидејќи за 3 дена не очекува Палермо,утакмица на која мора да победиме пред домашната публика.

Фулам.
Добро е што се пласиравме, а и што шахтар не отиде понатаму...а, трчаа, се трудеа или си кулираа? да знам дали се умориле или им дошло како тренинг овој натпревар?

Изиграа баш онака што се вика - таман :) Имавме и 2 шанси каде одбранбените им ја вадеа со глава од гол линија.

So Fulam ke bide uste polesno sekako so Jakinta, Buffon i Caceres

Доволна рутинска игра за да пројдеме во осмина финале каде што не очекува Фулам,па нека ни е со среќа таа утакмица кога ќе дојде време.Само со Амаури да не е нешто сериозно,добро е што Каморанези се врати.Најопасни бевме од прекини али не не сакаше топката,тоа е.Ја умртвивме играта и се надевам играчите не се заморија многу бидејќи за 3 дена не очекува Палермо,утакмица на која мора да победиме пред домашната публика.
веќе следниот натпревар ќе покажи колку сработил Зак...да ги видиме 3те бода на контото,Палермо е вистинскиот тест на домашен терен

П.С.изгледа Јуве не очекува ништо од Џовинко,малиот изгледа ќе биде ослободен летово да бара друг клуб или ќе биде искористен во некоја трампа

И зебина незнам зошто него пушта место легро не е лош зебина ама ај Зак знае
Kako centralen defanzivec ne go biva Zebina mnogu dribla so topkata i ja drzi mnogu, zatoa podobro so Legro vo odbranata :wink:

Италијанска работа, какви голој ако не ни се потребни:wink:. Дечки честитки за пласманот па да бидиме први освојувачи на ле.

можи ли некој да најди зошто излезе амаури таман влезе во некаков ритам се надевам не е ништо сериозно и се знае ли кога точно ке се врати на терен јакинта :vozbud:

Утакмицава ме врати 14 години уназад која беше причината да навивам за Јуве првата утакмица која ја изгледав цела Јувентус-Ајакс 96 год.Ах времиња :)

веќе следниот натпревар ќе покажи колку сработил Зак...да ги видиме 3те бода на контото,Палермо е вистинскиот тест на домашен терен

П.С.изгледа Јуве не очекува ништо од Џовинко,малиот изгледа ќе биде ослободен летово да бара друг клуб или ќе биде искористен во некоја трампа

друже мислам дека џио пак се имаше повредено на трениг:smir:

Ајде честитки !!!
Се надевам ќе освоите Лига Европа!
:smir:

Не ја следев утакмицата и читам дека не сме одиграле баш сјајно, но важно одиме понатаму FORZA JUVENTUS !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom