Мајло
B I S
- Член од
- 22 јуни 2009
- Мислења
- 1.594
- Поени од реакции
- 940
Презентација на Жаки во 17:00 во Виново.
Момци не се секирајте,никој неможе полошо од ова на Чиро

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Презентација на Жаки во 17:00 во Виново.
Полека бе луѓе дајте му шанса на Зак. Полошо од ова неможе да биде, бар така мислам , а сеа и со нова формација 3-4-3 ( со тројца централни дефанзивци ) се отвара простор за повеќе ротации во средината и место за сите.
Со среќа нов тренер :smir:
ne be podobar e zikica taseski :pos2::pos2::pos2:Николче Здравески нов тренер на Јувентус!!! - подобро он да дојде, отколку Закерони:kesa:
Не кукајте бе ајде, Закерони е прав човек за ситуација во која сте вие, да биде бетер од Чиро не може, поискусен е од него и повеќе знае, да избори пласман во ЛШ ќе може сигурно. Со Милан зема изненадувачка трилер-титула, во прва сезона и тоа.
Јас да сум на ваше место не би се плашел од Закерони колку шо би ми било страв од доаѓање на Рафа-врвот на преценетите тренери и паразити, озбилно, да сум член на раководство на Јуве, ако Закерони покаже добри резултати(сеа колку е можно од ситуацијава) т.е постави добра игра и створи добри основи за наредна сезона би си го задржал за трајно....
Дур сме кај Јуве и тренери, мене не ми е уште јасно зошто оној Дешам го летнаа тоаш, само за да го замени уште еден обичен просек како Раниери али ај.
Како и да е со среќа со Закерони...фин дечко е.![]()
Овој можеби е Чак Норис.И тоа “големи“ комплекси
Ајде со срека нека ви е новиот тренер,ваљда боље ке биде од Роки....
сега за сега чисти вециња а за понапредна работа е прашање дали ќе му даат како и да е е играч легенда ама за друго незнам дали ќе го бива со наочарите му се макашто се случи со Чиро, остана во Јувентус бар на некоја функција?