Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Полека бе луѓе дајте му шанса на Зак. Полошо од ова неможе да биде, бар така мислам , а сеа и со нова формација 3-4-3 ( со тројца централни дефанзивци ) се отвара простор за повеќе ротации во средината и место за сите.

Полека бе луѓе дајте му шанса на Зак. Полошо од ова неможе да биде, бар така мислам , а сеа и со нова формација 3-4-3 ( со тројца централни дефанзивци ) се отвара простор за повеќе ротации во средината и место за сите.

За таа формација на Јувентус му требаат силни бочни играчи што моментално ги немаме.Според мене таа формација би била тотална утка.

Да му дадеме шанса?Видете го неговото CV и ќе стане се јасно,дека Јувентус носи тренер што не е кадарен ни да го предводи Торино,а камоли Јуве.

Да го ебам доста со тоа давање шанси.На Раниери му дадовме шанса,на Чиро исто,сега и на Закерони?

Желба сигурно има,меѓутоа знаењето го нема и тоа е факт.

Со среќа нов тренер :smir:

Фала подобар да си најдете.

Гледам на Скај, само што влезе во тренинг центарот со Бетега и Секо.
Вака може да изгледа тактиката со Жаки:
photo1uk.jpg

Не кукајте бе ајде, Закерони е прав човек за ситуација во која сте вие, да биде бетер од Чиро не може, поискусен е од него и повеќе знае, да избори пласман во ЛШ ќе може сигурно. Со Милан зема изненадувачка трилер-титула, во прва сезона и тоа.
Јас да сум на ваше место не би се плашел од Закерони колку шо би ми било страв од доаѓање на Рафа-врвот на преценетите тренери и паразити, озбилно, да сум член на раководство на Јуве, ако Закерони покаже добри резултати(сеа колку е можно од ситуацијава) т.е постави добра игра и створи добри основи за наредна сезона би си го задржал за трајно....
Дур сме кај Јуве и тренери, мене не ми е уште јасно зошто оној Дешам го летнаа тоаш, само за да го замени уште еден обичен просек како Раниери али ај.
Како и да е со среќа со Закерони...фин дечко е. :)

Не кукајте бе ајде, Закерони е прав човек за ситуација во која сте вие, да биде бетер од Чиро не може, поискусен е од него и повеќе знае, да избори пласман во ЛШ ќе може сигурно. Со Милан зема изненадувачка трилер-титула, во прва сезона и тоа.
Јас да сум на ваше место не би се плашел од Закерони колку шо би ми било страв од доаѓање на Рафа-врвот на преценетите тренери и паразити, озбилно, да сум член на раководство на Јуве, ако Закерони покаже добри резултати(сеа колку е можно од ситуацијава) т.е постави добра игра и створи добри основи за наредна сезона би си го задржал за трајно....
Дур сме кај Јуве и тренери, мене не ми е уште јасно зошто оној Дешам го летнаа тоаш, само за да го замени уште еден обичен просек како Раниери али ај.
Како и да е со среќа со Закерони...фин дечко е. :)

Тој беше добар тренер и требаше да остани во Јувентус и следната година, али излезе бидејки некакви причини имаше, незнам точно.

Оправдани причини најверојатно.:)
Ех, сега пак да ни дојдеше.

едно се надевам дека ќе смени освен формацијата а тоа е да го смени менталитетот кој го набија Чиро и Раниери тоа е да се браниме на 10-15 мин пред крај и да примаме голови во последни минути па и да браниме нерешено.Закерони мора да го смени тоа

што се случи со Чиро, остана во Јувентус бар на некоја функција?

И тоа “големи“ комплекси :pos::pos:

Ајде со срека нека ви е новиот тренер,ваљда боље ке биде од Роки....
Овој можеби е Чак Норис.
Шала на страна, составот што некој погоре го постираше со тројцата позади, ми изгледа многу добро и може да е многу поуспешен него досегашниот.
Како и да е со среќа.

што се случи со Чиро, остана во Јувентус бар на некоја функција?
сега за сега чисти вециња а за понапредна работа е прашање дали ќе му даат како и да е е играч легенда ама за друго незнам дали ќе го бива со наочарите му се мака

баш ме интересира кој би го ангажирале како менаџер во овој момент ако ВИЕ би биле во управата на Јуве во моментов ?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom