Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zaccheroni.jpg

Конграџулејшнс нов тренер!:pos:...Ајде со овој ќе ни тргне белким:vozbud: Море досега немаше јуве истерано тренер сега за 2 сезони 2ца смени:tapp:

Koга испаднавме од Баерн мислев дека ќе се радувам кога ќе го сменат Чиро, ама испадна обратно!

CIRO%20FERRARA%20PH-GIAMPY.jpg

Koга испаднавме од Баерн мислев дека ќе се радувам кога ќе го сменат Чиро, ама испадна обратно!

GRAZIE GRANDE CIRO!
ferrara_allenatore.jpg
абе какво фала бе што напрај за да му речам фала што испаднавме лига шампиони и и 6то место во италија?Добар беше како играч во оваа работа не се снајде барем во јувентус кога барањата на клубот се големи

So sreka neka vi e noviot trener!
Moe mislenje e deka ce go voskresne Juve:toe:

абе какво фала бе што напрај за да му речам фала што испаднавме лига шампиони и и 6то место во италија?Добар беше како играч во оваа работа не се снајде барем во јувентус кога барањата на клубот се големи

Ќе правиме муабет на крај на сезона за ШУПАКОВ што го ставија на негово место...

Не викам дека не требаше да го сменат, ама со овој - никако!

Ќе правиме муабет на крај на сезона за ШУПАКОВ што го ставија на негово место...

Не викам дека не требаше да го сменат, ама со овој - никако!

Боље Џентиле али ајде. Заки ни го тупнаа.

Иначе за наша/ваша информација, Секо и Бетега притискале за Џентиле. Бљан пресекол - Закерони:icon_lol:

Сезонава вака ми тече:

:vozbud: :cuc: :olee: :je: :xxxx: :icon_conf:violent1::vozbud:->(vs. Inter) :zid: :pop: :nerv: :nerv::kafe: :se_ molam

Зашто овие од шинтерашиве толку се умараат со Јувентус?Стварно не ми е јасно,нит навивачите на Милан туку само овие.Две страни испишале за Закерони.

Комплекси се а?

Зашто овие од шинтерашиве толку се умараат со Јувентус?Стварно не ми е јасно,нит навивачите на Милан туку само овие.Две страни испишале за Закерони.

Комплекси се а?

И тоа “големи“ комплекси :pos::pos:

Ајде со срека нека ви е новиот тренер,ваљда боље ке биде од Роки....

за 4 место :pipi:

Презентација на Жаки во 17:00 во Виново.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom