Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест за проектот на Блан, секоја чест за Чиро (утре треба да лета, мада тешко дека ќе му дадат отказ), и секоја чест на играчите кој не заслужуваат да играт за Каљари а не за ЈУВЕ сјајна иднина има ЈУВЕНТУС со ваква управа, нема што :toe:

Ајде збогум за Чиро доста беше мислам дека научи нешто:tapp:...Како бе можеше пеналот да го промаши ај да му го одбранеа немаше да ми биде мака одколку што ја промаши стативата:tapp: и стаса казната а до крајот уште некој може да примат:tapp:Исклучив веќе не гледам и нема што да видам повеќе!:tapp::nerv:Во клубот очигледно треба реконструкција од престедател до напаѓач:tapp:

Јас не гледам зошто би дал отказ Ферара, коа тој не го шутираше пеналот и другите шанси.
Едноставно не сака, период. 3 години период, море 4 ќе да се.

Го обожавам џовинко..Ферара треба да биде отпуштен поради 2 работи
1.Нема резултати
2.Не го пушта џовинко да игра прва постава.

Јас не гледам зошто би дал отказ Ферара, коа тој не го шутираше пеналот и другите шанси.
Едноставно не сака, период. 3 години период, море 4 ќе да се.
Е добро кажа "4 години период" 4 години ќе гледаме како некој си игра курташак со клубот, немој некој после да рече Елкан, Секо, Блан (тешки лузери сите до еден заедно со Чиро), Елкан да имаше наследено барем 0.5% од интелигенцијата на дедо му ЈУВЕ ќе цветаше денес, 14 години навивам за ЈУВЕ и ваков Јувентус немам гледано, само името остана, останатото е се за во еден контењер :tapp:

Реалност:

СТАНУВАМЕ ПРОСЕЧНА ЕКИПА.

Е добро кажа "4 години период" 4 години ќе гледаме како некој си игра курташак со клубот, немој некој после да рече Елкан, Секо, Блан (тешки лузери сите до еден заедно со Чиро), Елкан да имаше наследено барем 0.5% од интелигенцијата на дедо му ЈУВЕ ќе цветаше денес, 14 години навивам за ЈУВЕ и ваков Јувентус немам гледано, само името остана, останатото е се за во еден контењер :tapp:

Ајде де, да те стаиме тебе претседник на клубот. Можи, па да видиме како ќе се спасуваме од испаѓање не од Лига на Шампиони, туку од Серија А, ејј, од вошкарска Серија А!

СРАМОТА...

Немој да серете за Диего, на секој може да му се случи, еден од подобрите на терен вечерва!

АМАУРИ - К Л О Ц А!

Трезеге е малерот,кога тој ќе постигни гол јувентус губи:tapp:БАРИ бе БАРИ:uvo:

Реалност:

СТАНУВАМЕ ПРОСЕЧНА ЕКИПА.

Ајде де, да те стаиме тебе претседник на клубот. Можи, па да видиме како ќе се спасуваме од испаѓање не од Лига на Шампиони, туку од Серија А, ејј, од вошкарска Серија А!
Па може треба да отидам јас да бидам, многу подобро ќе функционира тимот :wink:, од овоа полошо ако има здравје, продолжи да се надеваш ти дека со Елкан, Блан и Секо ќе одиме напред убаво е да фантазираш само ти препорачувам немој да забегаш, (лошо е по здравје) :smir:

Ај јас сега стигна да го видам резултато неможе да ја гледам ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј ногу лошо цццц немат акл у главата овие 3-1 леле леле бруки невидени..

За момент помислив дека му забраниле на Чиро да прави измени вечерва, па добро бе да му ебам све зошто толку долговлекува со измените чекаше 70 минути и кусур една измена да прави, со Баерн истото го направи. Ајде единствена позитивна работа од ова може да е отказот на Чиро, се надевам дека ќе го има, а кој и да дојде на негово место можда подобро ќе ја врши задачата, што не го бива не го бива човекот!

Па може треба да отидам јас да бидам, многу подобро ќе функционира тимот :wink:, од овоа полошо ако има здравје, продолжи да се надеваш ти дека со Елкан, Блан и Секо ќе одиме напред убаво е да фантазираш само ти препорачувам немој да забегаш, (лошо е по здравје) :smir:

Серија Б.

СРАМОТА...

Немој да серете за Диего, на секој може да му се случи, еден од подобрите на терен вечерва!

АМАУРИ - К Л О Ц А!

Абе за диего немам замерка ве4ерва.Човекот не заслужи вакво нешто ама сепак може да му се слу4и на секого.И покрај ова секако Диего е еден од оние кои изиграа супер ве4ерва освен последните 10-15 минути некако како да се разо4ара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom