Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bettega i Hiddink bi doveli Gerrarda

Да ги довеле овие:

Bakary Sagna (Arsenal)
Bruno Alves (FC Porto)
Royston Drenthe (Real Madrid)
Daniele De Rossi (AS Roma)
Bastian Schweinsteiger i Franck Ribery (Bayern Munich)
Milos Krasic (CSKA Moscow)
Eljero Elia (SV Hamburg)
Fernando Torres (Liverpool)

А да си одат:
Diego
Melo
Sisoko
Tiago
Poulsen

Искрено не верувам дека ова го иммат во планови ама сепак интересно да се про4ита хаха.Не би сакал да си оди Диeго а ниту Сисоко исто така верувам дека и Мело ке се привикне и ке игра како за бразил а од горе наведените не би било лошо да доведеме некои ама под услов овие тројца да не заминат...мое мислење.

Кристиано Роналдо и Меси си ги заборавил брат :toe:

Инаку ви посакувам побрзо излегување од криза - бар да стане малку од малку интересна борбата во Калчо. Позз :helou:

Bettega i Hiddink bi doveli Gerrarda

Да ги довеле овие:

Bakary Sagna (Arsenal)
Bruno Alves (FC Porto)
Royston Drenthe (Real Madrid)
Daniele De Rossi (AS Roma)
Bastian Schweinsteiger i Franck Ribery (Bayern Munich)
Milos Krasic (CSKA Moscow)
Eljero Elia (SV Hamburg)
Fernando Torres (Liverpool)

А да си одат:
Diego
Melo
Sisoko
Tiago
Poulsen

Искрено не верувам дека ова го иммат во планови ама сепак интересно да се про4ита хаха.Не би сакал да си оди Диeго а ниту Сисоко исто така верувам дека и Мело ке се привикне и ке игра како за бразил а од горе наведените не би било лошо да доведеме некои ама под услов овие тројца да не заминат...мое мислење.

Па за овие ви требаат повеке повеќе од 300 мил евра , добар филм:pos2::pos2::pos2::pos2:

Филм е, ама не наш, туку на некое новинарче со бујна фантазија.
:smir:

Посебно за Џерард. Што ли бара овој во Јуве. :tapp:

Каморанези ги посочува медицинскиот тим на Јуве како главни виновници за неговата тешка повреда. Изјавува дека направиле фатални грешки тука

После толку многу повреди Управата треба да го смени медицинскиот тим.

Посебно за Џерард. Што ли бара овој во Јуве. :tapp:

Каморанези ги посочува медицинскиот тим на Јуве како главни виновници за неговата тешка повреда. Изјавува дека направиле фатални грешки тука

После толку многу повреди Управата треба да го смени медицинскиот тим.

После толку проблеми со повреди, очигледно е дека медицинскиот тим не е компетентен за да биде вработен во Јувентус. Потребна е итна смена додека не изгубиме уште некој клучен играч!

Со 3 милиони евра Канаваро и Гросо е максимумот. Да не беше Липи, денес во одбраната ке стои Легро и некоја крпеница до него, а лево ке оперираше левата нога на сатаната.
Епилогот ни е јасен и на двајцата.

Хахахахах :pos2::pos2::pos2: Не си свесен колку си ме насмеал !!! Ментиш :uvo::vozbud::vozbud:

После толку проблеми со повреди, очигледно е дека медицинскиот тим не е компетентен за да биде вработен во Јувентус. Потребна е итна смена додека не изгубиме уште некој клучен играч!
По се изгледа на цел клуб му треба реконструкција од газда до медицински тим:haha::haha: кога последен пат е бил Јуве во ваква ситуација се сеќава некој?:uvo:

По се изгледа на цел клуб му треба реконструкција од газда до медицински тим:haha::haha: кога последен пат е бил Јуве во ваква ситуација се сеќава некој?:uvo:

Па вака јас имам 17 години и веќе 9 години сум навива4 на јуве.Сигурно има многу од вас со поголем стаж хаха и подобро би одговориле на ова ама сепак од 2000 година па до сега откако јас го пратам јувентус( мојот прв и последен тим) јас не сум го видел клубов во ваква ситуација.Имаме о4игледно многу проблеми и крајот не знам кај ни е ако вака продолжме...Нешто мора да се смени зимниов преоден рок и сигурен сум дека тоа нешто ке биде големо( имам некое прет4уство) и се надевам ке влијае на игра4ите и вториот дел од сезонава да го изиграме како ЈУВЕНТУС коне4ено...Ме дупат другари а и срам ми е ебе кога ке ре4ат во автобус јувеее шшшшшшттттт!!!!! сите у п.м нека идат ама коментаторот на Бари-Јуве коа ре4е не сум сигурен кој е Јувентус на утакмицава им е тема на интерашине по маало мое...Сепак мислам дека ке се извле4еме од ова и дека ке одиме со кренати глави сите и ке пееме заедно на крајот на сезонава у некој кафи4 и ке славиме победа во серија А..zzz

После толку катастрофални утакмици треба да сме среќни што сме на САМО минус шест во однос на Интер. Да беше вка лани и пре лани Интер сега ќе беше на минус 15 , а не на минус 6. Тоа е само доказ дека и нашиот опонент игра слабо, да стегнеме заби можеме да се надеваме на невозможното.

Моџи запрашан за тригодишната казна што ја заработи неговиот соработник Џираудо изјави:
„Here it is different, we're talking about two cases that walk alone.I will not be condemned...“
„ Овде е различно. Ние говориме за два случаи кои се одвоени еден од друг (секој посебно). Јас нема да бидам осуден“

Giraudo доби казна од 3 години затвор, а Моџи вика дека неговиот случај не е поврзан со тој на Џираудо, и дека тој ќе биде ослободен. Значи Моџи со тоа што изјави дека неговиот случај е различен од оној на Џираудо, индиректно признава дека Џираудо е виновен, и истовремено се прогласува себеси за невин, уште пред Судот да го прогласи. линк

Моџи со оваа изјава, свесно и недвосмислено му го сврте грбот на Џираудо.:bravo:

Welcome back Bettega:) али ова со повредиве не е на арно,Камора го обвини медицинскиот тим,претходно Дел Пиеро аут подолго време,исто и Сисоко,Јакинта сега кога највише ни фали,Трезеге се повреди кога и он беше во форма,значи цело време играме со некомплетен тим а Моџи изјави дека Мело е непотребно засилување и дека не е целата вина на Ферара за резултатите на јуве

Welcome back Bettega:) али ова со повредиве не е на арно,Камора го обвини медицинскиот тим,претходно Дел Пиеро аут подолго време,исто и Сисоко,Јакинта сега кога највише ни фали,Трезеге се повреди кога и он беше во форма,значи цело време играме со некомплетен тим а Моџи изјави дека Мело е непотребно засилување и дека не е целата вина на Ферара за резултатите на јуве
Бетега мислам дека одлично ќе дојде во Јувентус, и неговото доаѓање е само прашање на време (се надевам што побрзо).

Штета што Каморанези на ваков начин ја заврши сезоната. Мора во зимскиот преоден рок да се купи играч на неговата позиција.

Значи и за стадионот се фрлаат пари не е џабе стадионот да не заборавиме и ќе биде готов 2011та?Одличен стадион ќе имаме кој стално ќе биде полн како оние во Англија.Е сега убеден сум дека ќе дојде времето кога ќе викаат Мело беше одличен тренсвер ќе оправда Мело му треба време малце.

Значи и за стадионот се фрлаат пари не е џабе стадионот да не заборавиме и ќе биде готов 2011та?Одличен стадион ќе имаме кој стално ќе биде полн како оние во Англија.Е сега убеден сум дека ќе дојде времето кога ќе викаат Мело беше одличен тренсвер ќе оправда Мело му треба време малце.

Мело е феноменален фудбалер. Еден од најдобрите и најинтелегентните на неговата позиција. Не се сложувам за златната канта, Небеше толку лош во теков на сезонава . Сето ова премногу се изнафура. При добивање на " ваква награда " новинарите бараат не само најслаб трансвер туку воедно тој да биде и најскапо платен. Со оглед на цената од 25 мил евра која Јуве ја плати за Мело ... нормално беше тој да ја има полпозицијата. Сигурно нема да го прогласат некој кој вредел 5 милиони евра, тоа не ги привлекува читателите.

Ќе биде Мело топ. Мислам дека ова само ќе му даде самодоверба и ќе дава се од себе на теренот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom