Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мело е феноменален фудбалер. Еден од најдобрите и најинтелегентните на неговата позиција. Не се сложувам за златната канта, Небеше толку лош во теков на сезонава . Сето ова премногу се изнафура. При добивање на " ваква награда " новинарите бараат не само најслаб трансвер туку воедно тој да биде и најскапо платен. Со оглед на цената од 25 мил евра која Јуве ја плати за Мело ... нормално беше тој да ја има полпозицијата. Сигурно нема да го прогласат некој кој вредел 5 милиони евра, тоа не ги привлекува читателите.

Ќе биде Мело топ. Мислам дека ова само ќе му даде самодоверба и ќе дава се од себе на теренот.

во врска со мело и сам си кажа која му е причината за слабите резултати и дека му е потребно да се адаптира на играта на јуве и италианскиот фудбал ама бидеќи веќе настапуваше за фиорентина но мислам дека тоа нее причината за слабите резултати на јуве и неговата слаба форма причината е тоа што јуве има слаби резултати за слабите резултати не се ни управата ни тренерот причината мислам дека е достате повреди со го следи јуве во целата сезона а за диего него баш му треба да се адаптира на играта на јуве и на италианскиот фудбал тоа него му е прва сезона и му треба и пак ке кажам можи кривицата е еден резултат кој падна некаде на средината на септренври кога игравме со џенова од тогаш ко да падна моралот на јуве али знам и верувам јас во овај тим дека ке направи нешо:salut:

Јуве повторно е заинтересиран за Кандрева, играчот кој е во сопственост на Удинезе а игра во Ливорно. Марчело Липи е голем фан на неговата игра, има изјавено дека Кандрева е еден од најкомплетните фудбалери кои ги има видено, и најверојатно Кандрева ќе биде еден од повиканите за Италијанската Репрезентација за СП во Јужна Африка, иако има само 22 години, а веќе го има изиграно својот деби настап за Италија. линк

Мислам дека треба да се ангажира Кандрева, а особено по повредата на Мауро Каморанези, бидејќи се работи за одличен фудбалер кој би донел креативност во средината на теренот.

А се најавува дека можно размена на Молинаро и Џовинко во ко-сопствеништво со Лацио за Коларов. линк

Коларов е одличен играч, докажан лев бек. Но мислам дека Јуве треба да го ангажира без вклучување на Џовинко во трансферот.

Џон Елкан и неговиот братучед Андреа Ањели утринава пристигнале заедно во Виново.линк

2w2ohs4.jpg

Добро па зашто не го бркаат Чиро? Извинете што не сум во тек последните денови заради премногу работа, но нели ултиматумот беше за со Бари? И дај кажете што е фркава со Балотели, зашто го мразат нашите фанови? Знам, срамота е што не сум во тек но што да правам, се убив од работа. Фала однапред.:smir:

Јуве повторно е заинтересиран за Кандрева, играчот кој е во сопственост на Удинезе а игра во Ливорно. Марчело Липи е голем фан на неговата игра, има изјавено дека Кандрева е еден од најкомплетните фудбалери кои ги има видено, и најверојатно Кандрева ќе биде еден од повиканите за Италијанската Репрезентација за СП во Јужна Африка, иако има само 22 години, а веќе го има изиграно својот деби настап за Италија. линк

Aбе Кико, и ја сум за Кандрева али во Интер, не за друго секој кој игра на негова позиција е добредојден во тој клуб, ама како што разбрав од неколку форуми за Интер, барањата за него се движеле помеѓу 15 и 18 милиони евра, а со оглед дека е во сопственост на Удинезе истото и не ме чуди што е пре пре пренапумпано, со оглед дека за Ди Агостино бараа енормни и нереални суми. :toe:

Кандрева според мене чини измеѓу 4 и 8 милиони евра, реално, неколку добри партии и тоа за Ливорно каде можност за истакнување има на тон не го прават играчов вреден над 10 милиони евра, на крај краева да вредеше 15+ мил.евра, Удинезе никогаш немаше ни да го позајмеа. :wink:

Кандрева е топ играч али не вреди за повеќе од 12 милиона евра Удинезе претеруваат со цените не вреди многу да се фрла за него зошто имаме доста играчи во средина за да се намали цена ја би го дал Поулсен или Тиаго

е јбг , репрезентативец на Италија е , му скока цената :wink:

А доколку се врати Липи после СП, Кандрева е 99% Јувентино...

Aбе Кико, и ја сум за Кандрева али во Интер, не за друго секој кој игра на негова позиција е добредојден во тој клуб, ама како што разбрав од неколку форуми за Интер, барањата за него се движеле помеѓу 15 и 18 милиони евра, а со оглед дека е во сопственост на Удинезе истото и не ме чуди што е пре пре пренапумпано, со оглед дека за Ди Агостино бараа енормни и нереални суми. :toe:

Кандрева според мене чини измеѓу 4 и 8 милиони евра, реално, неколку добри партии и тоа за Ливорно каде можност за истакнување има на тон не го прават играчов вреден над 10 милиони евра, на крај краева да вредеше 15+ мил.евра, Удинезе никогаш немаше ни да го позајмеа. :wink:
Претерано е. Се што би било над 7 милиони евра е претерано за дечково. Јес да е добар, сум го гледал неколку пати, супер игра момакот, али што е многу многу е. Рачунај еден Дагостино со ланската форма беше прескап за еден Реал Мадрид за истата таа сума, а не па еден Кандрева, дечко од 22 години кој нема ни пола консатна сезона во неговите нозе и тоа за тим како Ливорно... Мада со оглед на тоа што е во сопственост на Удине, не ме чудат нивните несватливи барања.

е јбг , репрезентативец на Италија е , му скока цената :wink:

А доколку се врати Липи после СП, Кандрева е 99% Јувентино...
прашање е колку пари имаме за фрлање Липи секако го сака во Јуве

Глупост е да се даде Џовинко за Коларов. Факт е дека ние незнаеме и неможеме да го искористиме квалитетот на еден од најдобрите млади играчи во Италија. Најдобро ЗА НЕГО , е да си замине од Јувентус. Неговата кариера одкако се врати од позајмица стагнира во Јуве , не оди во нагорна линија. Јас никогаш не би го продал , би му дал да игра по 90 минути , па после ќе се види неговиот квалитет. Чиро го става на 10 минути до крајот на утакмиците , претежно кога губиме, не е семоќен човекот да направи пресврт во тие 10 минути. Згора на тоа после повредата на Каморанези , доколку го изгубиме и Џовинко , а не купиме некое квалитетно засилување може слободнода ги погребаме надежите за каков и да е успех оваа сезона.

Не треба да го даваме Џовинко за Коларов како прво го имаме Гросо на таа позиција така да више Коларов не е потребен најдобро да си дојде Раничија од Бари кој наводно ќе дојде и уште еден појак бек таман ќе биде плус ко ќе се врати Јакинта ќе биде друга прикаска.Легротаље да се продаде на 1 јануари

Не треба да го даваме Џовинко за Коларов како прво го имаме Гросо на таа позиција така да више Коларов не е потребен најдобро да си дојде Раничија од Бари кој наводно ќе дојде и уште еден појак бек таман ќе биде плус ко ќе се врати Јакинта ќе биде друга прикаска
Та Гросо та Молинаро исти курац... ќе се напатиме со нив...

Коларов е страшен бек , еден од најдобрите во Италија и би бил одличен потег да се доведе , но не по цена на Џовинко... за 15тина милиони е достапен

Та Гросо та Молинаро исти курац... ќе се напатиме со нив...

Коларов е страшен бек , еден од најдобрите во Италија и би бил одличен потег да се доведе , но не по цена на Џовинко... за 15тина милиони е достапен
Не се исти калибар Гросо и Молинаро Гросо е 2 класи боље од Молинаро а го заборави Де Чеље?За Коларов само пари ако е расположена управава ок ако не ништо од Џовинко и реков би ги отстапил или Поулсен или Тиаго

Не се исти калибар Гросо и Молинаро Гросо е 2 класи боље од Молинаро а го заборави Де Чеље?За Коларов само пари ако е расположена управава ок ако не ништо од Џовинко и реков би ги отстапил или Поулсен или Тиаго

Во шо не се исти калибар? во тоа што Гросо е светски првак? Тој може да е и свемирски првак али моментално е дупка и најслаба карика во клубот... по 20 контри ни прават по негова страна на натпревар, ко некоја примадона се понаша , ни да покрие играч ни ништо... Согледај ги логички работите , играч за кој немаше место во Лион игра прва постава во Јувентус :wink:

Де Чеље не вреди ни да се спомене... едино ако му вградат вештачки нозе шо трчаат нормално... а центашут има 2х бетер од Молинаро...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom