Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Juve ќе игра 4-2-3-1, потврдено за Sky Sport:

Amauri
Marchisio - Diego - Camoranesi
Poulsen - Sissoko
Molinaro - Chielini - Cannavaro - Caceres

Del Piero на клупа, заедно со Мело и Џовинко.

Без ралика кој ќе игра Чиро мора да ја победи денешнава утакмица, иако јас малку песимистички гледам, се надевам дека ќе ме демантира, доколку и денес киксне, отиде титулата :toe:, и убаво кажа Stara dama, ќе се радуваме само на поединечни победи а не на титули.

Значи игра Поулсен, треба да се подготвам психички ова ќе бидат долги 90 минути. Не знам зошто не го става Џио кај Маркизио, а Маркизио кај Поулсен не ми е јасно.

И официјално, стартните 11 против Каљари:

1
Buffon Gianluigi

2
Caceres Martin

5
Cannavaro Fabio

3
Chiellini Giorgio

28
Molinaro Cristian

18
Poulsen Christian

22
Sissoko Mohamed Lamine

16
Camoranesi Mauro German

28
Diego

8
Marchisio Claudio

11
Amauri Carvalho

И официјално, стартните 11 против Каљари:

1
Buffon Gianluigi

2
Caceres Martin

5
Cannavaro Fabio

3
Chiellini Giorgio

28
Molinaro Cristian

18
Poulsen Christian

22
Sissoko Mohamed Lamine

16
Camoranesi Mauro German

28
Diego

8
Marchisio Claudio

11
Amauri Carvalho

Дај Боже да не сум во право ама составов ми е некако сив и не гледам како би направиле нешто повеќе од она што го видовме во Бордо.
П.С. Многу сакам да бидам демантиран со убедлива победа па на крај јас да си ја свиткам опашката а не Ферара.

П.П.С. Што и да се случи јас сум секогаш со Јуве.

Ај озбилно, ако некој нашол стрим што не сецка нека го постави тука. Јас до сега не најдов ништо асално. Само Џастин Тв и се гаси како лудо на секои 15 секунди.

Регистрирајте се на бет365.цом, таму ја има на лајвстриминг.

Се прашувам дали Диего барем еднаш ќе го погоди во глава Амаури од нафрлување. Ова веќе станува фрустрирачки.

Се прашувам дали Диего барем еднаш ќе го погоди во глава Амаури од нафрлување. Ова веќе станува фрустрирачки.

Ке биде имај верба хаха.Мислам дека ке даде гол амаури денес имам некое претчуство ама слабо шутови кон гол.Пред пола саат се вратив од утакмица трета лига наша гледав илинден-марино и подобар фудбал гледав требаше да останам таму хаха овде слабо некако....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom