Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.190
- Поени од реакции
- 3.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е во ред нешто со овие од Канал 5,
Те уверувам дека Румениге ја говори вистината, бидејќи Жан Клод Блан, јавно му се заблагодари на Румениге за џентлменскиот потег на Румениге што го покажал, кога го повлекол интересот за Диего од кога дознал дека Јуве и Вердер се во напредни преговори за Диего.Неколку работи во контекст на најновите вести и мечот од вечер и од мене
1. Баерн Минхен е тим кој многу многу и не го поштовам да не речам ИЧ. Ама говорот од Румениге за постапката во договорот со Диего ако е вистина можебималку ќе ми го омекни мислењето. Макар шо мислам дека сепак нема да помини ефтино. Бидејќи не се глупи Баерн без нешто за возврат туку така да се откажат. Бидејќи ако нешто е добро во Баерн тогаш раководењето со бизнисот околу клубот е во потесниот избор
JUVENTUS - CONFIRMED LINE-UP
Buffon; Grygera, Chiellini, Legrottaglie, Grosso; Camoranesi, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Iaquinta, Trezeguet.
Добар тим. Паметен потег на Чиро да не го игра Амаури. Џовинко не е ни на клупа...