Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра игра на целиот тим на Јувентус. Не влегуваат во дуели, веројатно за да не заработи некој повреда пред мечот со Баерн Минхен и повеќе се оди на поддавања. Одлично е тоа што Трезеге се враќа во форма, постигна уште еден гол, и полека но сигурно наликува на оној стариот Трезеге. Се надевам на уште еден гол за сигурна завршница.

Добро прво полувреме али треба да се стегнат малце, многупати дојдоа до добра позиција за гол, како и последнава офсајд беше али многу лесно можеше и нешто друго да биде досудено, како и да е добро прво полувреме а и водиме тоа е најважно. Диего не игра баш нај нај али ќе биде!

Излегува, Диего. Не одигра кој знае што ама браво за навивачите кои му ја искажаа својата поддршка.

Имаме водство ама не ме аресе играта во второто полувреме даваме една Болоња да дејствува повеке на средината на теренот.
П.С Буфон не спаси во повеке чисти ситуации

Висеше голот на Јуве, дали заморот или незангажираноста на фудбалерите, незнам, имаа многу шанси Болоња а тоа беше недозволиво, Дивајо, Адаилтон, Освалдо, сомнителни ситуации за пенал и слично. Но виновен за овој гол не е Молинаро ( сите под дифолт ке го колнете што не покрил ), виновен е Мело кој на средина евтино продаде топка која овозможи префлање на иницијативата на другата половина, онаа на Јуве, а до тој момент го контролираа Јуве темпото во финишот, по таа грешка, 30 секунди подоцна падна и голот ако не се лажам .

ЗНАЕВ!!!:uvo: Готово Болоња освоија лига на шампиони се радуваа ко мали деца :kesa: Ме радува само голот на Трезеге и играта горе-доле, катастрофа!!!!

ах брееееееее....ах бре јуве бре...е ова е начинот на кој не се добиваат титулите. па не можеш да се задоволиш со 1-0 бе. оди до крај, постигни уште еден гол, па после шо сакаат нека прават. лекција која требаше одамна да биде научена, ама некако се баш на тој испит добиваме ниска оцена...не може така...мора да се смени целиот концепт, да се игра за да се даде најмалку 2 гола, затоа што 1 никогаш не е доволен.:tapp:

Повторно примаме решавачки гол по грешка на Мело во средината. Џабе цел натпревар го изигра перфектно кога на крај ја заеба. Тоа е што е ... кога неможеме да и дадеме на една Болоња два гола , па и не заслужуваме да победиме.

Е вака остај тоа што се нервирам, ама викам АРНО ИМ СЕ СТОРИ!

Коа не знаат да дадат уште еден гол! Клошарана!
Животот ми го скратија оваа недела!

ААААРГГГГГГГГГГГГГГГХЈХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

ИГРАТА :jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Дадовме „несреќен“ гол, игравме како да сме на тренинг.
Реално заслуживме да го примиме во последна минута. Ајде памет за дугпат.

Џио - да научи да ги користи ситуациите и да пази малку во одбрана. Пазете го кај се наоѓа за голот.

Киело - звер :vozbud:

Трезе - охохо ми мириса дека се враќа

Бланка - изгледа ќе поседи на клупа

Раџи - племе негово. Онаа клоцата беше за црвен. Кај беа нашите да му викаат на судиите за то.

Леле бее, што прават овие, до моментот на давање гол играат одлично, а после тоа како да освоиле се, се опуштаат и мислат само по себе ќе биде решен натпреварот, лошо одигран натпревар и ова е веќе неприфатливо!

pa da mu ebam mater i na Amauri (drvo), Molinaro (sumar). Veke ne sakam da gi vidam u prviot sostav ni dvete. Alal da mu e na Trezeguet. Bev megu tie koj najmnogu go kritikiraa, no navistina e igrac za timot. I Diego nisto ne naprai. Giovinco odigra podobro od nego. Marchisio potfrla. Camoranesi izigra rutinirano. Felipe Melo super izigra, no na kraj bese glavniot krivec od koj primivme gol. Legrottaglie i Chiellini drvinja. Navistina drvinja. Buffon ... hmm? pricenete go vie .;)

Tesko,,,, teskooooooo
vaka ne se osvojuva titulata Ciro:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom