Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито! Се на се одличен натпревар, особено второто полувреме каде што комплетно ја контролиравме играта, и морам да ги пофалам Сисоко, Недвед, Буфон и Трезеге, додека Тиаго беше многу слаб и не го разбирам Раниери зошто не го става во игра Маркизио туку продолжува да ги игра Тиаго и Поулсен. А да не заборавам одличен натпревар имаше и младиот Кјаер од Палермо, се надевам Секо гледаше вечерва. :)

Sissoko-Trezegooool

super rezultat i uvertira pred golemoto derbi protiv Chelsea!!!:smir:

Честитки за победата.
Ете му цела утакмица на Тиаго за да види до каде е со перформансите, па веројатно виде. Сисоко, Недвед, Киелини и Буфон прикажаа одлични игри, а и Каморанези вреди да го споменеме. Буфон и Киелини максимално сконцентрирани. Секоја чест за двајцата. И како што реков, чим Трезеге е во игра се е можно. Баш ми е мило што постигна гол, ќе добие самодоверба. Колку беше радосен, не го пушти Амаури кога отрча кај него заедно да го прослават голот. Се на се добар натпревар и најважно, никој не се повреди.
Се гледаме во Лондон:helou:

добро ке ни дојде оваа победа да се дигне моралот за дуелот со Челзи:vozbud::vozbud:П.С. за оваа победа најголема заслига има БУФОН:vozbud::vozbud:

Јуве победи,браво трезеге само што почна да играш одма даде гол :bravo:

можебо требаше да влезе малку Џовинко на местото на Недвед кој навистина премногу претрча за да биде свеж ротив Челзи ама ај добро е сепак сега одиме во Лондон ...FORZA JUVE !!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито победа, добро изигравте....

секоја чест за темава на форумов... треба вакви работи повеќе и повеќе да се прават. forca juve....:salut:

Мене ме немаше некое време па ајде честито новата тема, се надевам на уште многу успеси во иднина, еве денес прво, браво за сисоко и трезеге, се надевам ќе зачестам пак и јас со коментарите, поздрав

Честитки. Голема победа, во вистинско големо време.
Убаво одиграно, и оечкувам исто вака и во Лондон.
Ако се изигра како што треба, и најсилниот противник не е посилен.

Напред Јуве... :)

БРАВО!
Знаев дека ке им се одмаздиме на Сицилијанците, али да кажам најнапред многу себично Јакинта и Недвед, како само во контрите се откриваше Трезеге само му требаше да му дадат и тој да распали со шутот. Инаку и браво за Трезеге добро изигра ја влече одбраната се враќаше назад да спречеше воздушен дуел исто добро изигра и Недвед,Сисоко и Буфон и да не заборавиме Амаури кој фелзе и одма беше асистент за голот. Џиџи како мачка сичко факаше не спасуваше и во 1вата минута ке примивме гол али Џиџи е на голот. Како и да е Сисоко чоек кој знае да одигра се и да издрибла и во одбрана и све све и шут има секоја чест за Сисоко.

Сега идеме со Челзи !!!

neka ni e cestita pobedata, dobro e sto ja zapocnavme temava so pobeda:), vo vrska so natprevarot ke kazam deka sum zadovolen od rezultatot no ne i od igrata, tesko ni odese prefrluvanjeto na igrata na protivnickata polovina se do vleguvanjeto na amauri, laqvinta mislam deka zasluzi da bide prodaden veke dosta mu e ima kapaciteti megutoa mislam deka karierata mu odi vo nadolno nivo kontrola na topka 0, sisoko e sver go znaevme toa ama eve i deneska go pokaza mislam deka liverpul samo treba da zali za negovoto prodavanje, so vleguvanjeo na amauri se pokaza odma koj e koj covekot ednostavno se pokaza se istrgnuvase kolku sto e dolg pri nafrlenite topki od bufon i odma se oseti negovot prisustvo vo napadot, i na kraj skoknav od radost koga mojot najomilen igrac vo juve dade gol bravos za nego kapitenot TREZEGUET odsekogas e bil e ke bide masina covekot, se trudese i mu se isplati na kraj, mislam deka odlicen rezultat plus toa sleden natprevar so celzi delpiero e odmoren i odime najmalku na remi vo celzi, ajde pozdrav do site airlija na temava so pobeda i samo vakvi rezultati vo nea pa da se nadevame deka ke bide zacineta i so slika od nekoja titula vo sezonava.

недвед и дел пиеро се закон!!!не сум некој љубител на јуве ама овие двајца се стварно мега играчи:olee:

Недвед како што трчаше на овој натпревар може да игра најмалку уште 3 години без маки:vozbud::vozbud:

Браво за Јувентус..Сицилија е многу тешка за гостување но успеавме да победиме, иако и Палермо покажа она што го очекував..Жилава игра, и добра физичка и тактичка поткованост, им честитам..Беа достоен противник..Овој натпревар Павел Недвед потсети на своите најдобри денови (кога ја освои Златната Топка), беше насекаде на теренот, креираше акции едноставно можам да речам дека ова му е најдобрата игра во годинешнава сезона, и се надевам дека во вакво светло ќе се покаже и против Челзи во Лигата на Шампионите, тоа би било супер за Јувентус...
Сисоко, играчот ме остава без зборови..Онаква борбеност, пожртвуваност и желба за игра ретко кој прикажува..Секоја чест за него...Исто така мило ми е за Давид Трезеге кој се врати на терените на најдобар можен начин, постигнувајќи погодок.. Амаури се докажа дека е голем играч, не прославувајќи против својот поранешен тим..
Сите играа солидно, борбено, од почетокот одбраната имаше одредени киксови но за наша среќа покасно се подобрија, и тие киксови не беа казнети.. Тиаго изигра под очекувањата, но сигурен сум дека ќе се подобри...

Highlights од мечот..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom