Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
opaaaa ajde i od mene cestitki za novata tema kiko brat odlicno sraboteno ajde da se nadevame vecer na pobeda i uspesno startuvanje na novata tema so pobeda. forca juve, edvaj cekam da go vidam trezege osekam deka ke se raspali vecerva.

Биле 1000, нека бидат уште толку.
Браво Кико за новата Тема.
Иако сум за Јуве, не постирав многу многу во претходната тема, да се надеваме дека во новава повеќе ќе бидам активен

Прекрасна најава на новата тема на најголемиот италијански клуб, да се надеваме на што побрзо отварање и на другата тема не треба да се застане тука :vozbud:. Би било прекрасно да ја започнеме темата со славје вечерва, ајде чао се читаме на полувреме.

Eve da bidam megju prvite sto ke postiraat na novata tema.
Pred se cestitki do tebe Kiko za otvorenata tema, se si opfatil nema nisto izostaveno. Odlicen post vo koj e opfatena celata istorija na najtrofejniot klub na Apeninite i eden od najdobrite evropski i svetski klubovi.
Epa neka ni se mnozat postovite vo novava tema i da preovladuvaat tituli i uspesi i sto poveke da se citame vo diskusii vrzani za uspesite na klubot a ne da frlame do drvja i kamenja po igracite i trenerot. So novava tema se im e prosteno od mene( demek nekoj faktor sum jas:pos2:) i samo neka prodolzat da ne raduvaat so dobri igri i da gi polnat vitrinite so novi trofei kako sto toa vo minatoto go pravea nivnite slavni prethodnici. Pozdrav Juventini, FORZA JUVE!!!
Дел Пиеро вика дека сите ние сме Јуве и дека секој од нас е мало делче од големото знаме наречено Јувентус:wink:

Се надевам на победа вечерва..Веројатно Трезе, Јакинта и Џовинко ќе ги видиме во стартниот состав и се надевам дека ќе се прослават на овој натпревар..Се надевам дека ќе оствариме победа..Форца Јувентус...

Да им вратиме за поразот од минатата полусезона и да се реваншираме..Имаат опасни играчи, пред се бившиот бјанконеро Миколи, исто така и Балцарети е бивш бјанконеро, Ночерињо да му вратат поради што славеше и провоцираше во првиот натпревар во Торино..

Форца Јувентус...

Нека ни се множат темите и да ја почнеме со победа над Палеро. Браво и за тебе Кико.
Во мечот со Палермо сакам добра игра и одмаздување на претходнот натпревар. Интер, и РОма победија, Интер избега ан 12 бода разлика, но Јуве денеска ако победи ке има пак на 9 бода разлика што шансите за нас ни се помали но сепак не се знае ништо.
Одам да го гледам мечот. СЕ НАДЕВАМЕ НА ПОБЕДА!!!!!
:vozbud::vozbud:

ФОРЗА ЈУВЕ!!!

Ajde za desetina minuti pocnuva mecot vo koj ocekuvam da im gi naplatime starite dolgovi na Palermo. Ova e ubava moznost za onie koi ne dobija mnogu sansa sezonava da ja opravdaat ukazanata doverba.

ова ни е составот за вечер
BUFFON
CHIELLINI MELLBERG GRYGERA MOLINARO
TIAGO SISSOKO CAMORANESI NEDVED
IAQUINTA TREZEGUET

UNAAA MAGIA MOMO SISSOKO.... Прекрасен гол, прекрасна игра на Павел Недвед...Форца Јуве!!!

Kakva majstorija na Momo. Moze da mu pozavidat i nekoi napagjaci. Bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeee:vozbud:

Добра игра, само не треба да се затвориме сме примиле многу гола сезонава кога се затвараме, иначе секоја чест за Мохамед Сисоко прекрасен гол, тој заедно со Недвед и Буфон се најдобрите на теренот. Но, мислам дека Недвед треба да биде повлечен на полувреме ни треба ваков Недвед на Стемфорд Бриџ. Ај да се надеваме дека ке го задржиме бодството. Поз

браво супер гол во стил на напаќач нема што а има шанси да дадеме барем уште 2 ама ај нека се за во 2то полувреме FORZA JUVE:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ај Буфон не е ного јак:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom