Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da go iskoristam zatisjeto pred mecot so Catania pa da odam malku oftopic
Se blizi krajot na temava, pa bi prasal dali nekoj od vas ima osmisleno nesto kreativno za otvaranjeto na novata ili ke si prodolzime so pisuvanje kako i dosega?

ima vreme ke ja naredime do togas ke se dogovorime ne e ova inter fan klub ke odele na mec vo april ili maj pa ajde sega pisuj na temava nivna oftopik za dizajni, ima msn ke se dogovorime

ima vreme ke ja naredime do togas ke se dogovorime ne e ova inter fan klub ke odele na mec vo april ili maj pa ajde sega pisuj na temava nivna oftopik za dizajni, ima msn ke se dogovorime
Da vo pravo si, samo zborot mi bese da ja uredime temata da lici na nesto, a za dogovaranje ke se dogovorime po msn, pp... koga ke dojde vreme. Pozz

Честита нека ни е победата само има една негативна работа а тоа е дека повекето играчи се уморени после 130мин непрекинато трчање а и повредите не газат па натпреварот со Катанија мислам дека ке биде доста тежок.:toe:
п.с Голот на Трезеге беше чист ко солза затоа и коментаторите кажаа gol regulare:helou:

Честита нека ни е победата само има една негативна работа а тоа е дека повекето играчи се уморени после 130мин непрекинато трчање а и повредите не газат па натпреварот со Катанија мислам дека ке биде доста тежок.:toe:
п.с Голот на Трезеге беше чист ко солза затоа и коментаторите кажаа gol regulare:helou:
Точно..Чист како солза, но на крајот правдата излезе на виделина!Сакам да го пофалам Поулсен за синоќешниот меч, во соблекувалните добил пофалби и од Раниери... Поулсен добро знае добро да се загради, и само нека продолжи како што играше синоќа и сигурен сум дека ќе го гледаме многу често во стартните 11..Тиаго е настинат , веројатно (шпекулација) и Маркизо нема да го видиме против Катанија , па ете му супер шанса да се покажи Поулсен, кој го очекувам во стартните 11 против Катанија..
Раниери е многу задоволен од перформансите на Давид Трезеге..Неговите зборови биле
„Have you seen?? Trezeguet is back... A valid goal, the eye is always that.
We again have a true champion''

Според официјалната страна на нашиот драг клуб, Де Чеље ке паузира 45 дена. Заработена е повреда на четвртото, петото и шестото ребро при што петото е со фрактура. Останатите две се помалку оштетени. При ударот дури и му влегло мало количество на воздух во телото:icon_conf. Во болница ќе биде задржан меѓу 5 и 7 дена по што ке биде пуштен на домашно лекување.
Им нема крај на повредиве. Ова веќе не е хумано... Јас разбирам, спортисти се, ке се повредат ама ова, нема никој под 40 дена. Никој немаше нормална повреда од десетина дена или еве две недели нека бидат... Наводно му запретиле нешто и на Агрикола (клубскиот доктор) околу повредиве, е сеа дали е вистина или не, оставам на вас.

Нешто да кажам јас за отварање на новата тема, немој некој да се испушти одма да отвори теми, се знае на кој ке се препушта отварањето на новата тема и Кико си знае што ке напише и како така даа тоа го пишувам само да знаеме да не отвараме безвеза теми само со наслов Јуве Форза Јуве и толко.
Толку од мене за темата

А зашто нова. нема да можеме да продолжиме на истава?

Според официјалната страна на нашиот драг клуб, Де Чеље ке паузира 45 дена. Заработена е повреда на четвртото, петото и шестото ребро при што петото е со фрактура. Останатите две се помалку оштетени. При ударот дури и му влегло мало количество на воздух во телото:icon_conf. Во болница ќе биде задржан меѓу 5 и 7 дена по што ке биде пуштен на домашно лекување.
Им нема крај на повредиве. Ова веќе не е хумано... Јас разбирам, спортисти се, ке се повредат ама ова, нема никој под 40 дена. Никој немаше нормална повреда од десетина дена или еве две недели нека бидат... Наводно му запретиле нешто и на Агрикола (клубскиот доктор) околу повредиве, е сеа дали е вистина или не, оставам на вас.
За жал голема вистина.Мака мачиме сезонава со повредиве кои колку-толки не оддалечија од скудетото за среќа Каморанези ке биде 100% спремен за дуелот со Катанија па и сами знаеме колку поинаки игра Јуве со него:toe:
П.с Еве го брат му на Молинаро кој за разлика од брат му тепа чавки и по земја:pos2:

Zal mi e za Paolino. Od vcera koga se povredi znaev deka povredata ke e seriozna. U pm neka idat ovie povrediiiiiiii:smir:

Нешто да кажам јас за отварање на новата тема, немој некој да се испушти одма да отвори теми, се знае на кој ке се препушта отварањето на новата тема и Кико си знае што ке напише и како така даа тоа го пишувам само да знаеме да не отвараме безвеза теми само со наслов Јуве Форза Јуве и толко.
Толку од мене за темата

Што е работата со нова тема?Не сум во тек со ова.Ако може некој да ми објасни

fintava e so toa sto ke ja obrnime kilometrazata 1000 strani i kilometrazata ke pocne odnovo da broi, temata ke mu ja dademe na brat KIKO MC koj veruvam deka ubavo ke ja sredi so brojki sliki i se, i veruvam deka nema da ne razocara i toa, i ke pocne fan klub JUVE od 0 strani toa e fintata.POZ FORCA JUVE

Толку од мене за темата

Да ве разочарам малце.

Новата тема е ветена за Eko1, најстариот бјанконер на форумов со Дивајн заедно, кој воедно е автор и на оваа тема. Поради лични обврски не е во можност да се логира многу често, но во секој случај ќе биде известен да се логира и да отвори нова тема како што доликува.

Конечно!
Ако е точно ова Каморанези ке бил 100% спремен со мечот сега со Катанија ке биде ТОП, играта со него е многу пожива,понапаѓачка и подобра, мислам дека треба да победиме нагости кај Катанија и тоа 100% сум убеден нема веке киксови!!

Шо ке е од нас бе ? да не ние го мразиме делпиеро па да правиме такви глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom