Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
maninger,grygera,legrotaglie,melberg,molinaro,camoranesi,de cegile,poulsen,sissoko,del piero,iaquinta. ovoj sostav e najaven na rai uno.btw kaj mene ne e ukocena ke si ja gleam.:smir::smir::smir::smir:

Може Сисоко да одигра и во овој натпревар .. иако и јас сметав дека му е потребен одмор тој може да истрча повеќе отколку што ние мислиме х)
Инаку известувајте за промена на резултат затоа што јас немам каде да ја гледам

Може Сисоко да одигра и во овој натпревар .. иако и јас сметав дека му е потребен одмор тој може да истрча повеќе отколку што ние мислиме х)

brat sekoi 10 min dobivas izvestaj tuka na fan klub od mene moze????:smir::smir::smir:

momci pocinja prenosot sea od vreme navreme ke vi pisuvam za situacijata za toj so ne mzoe da go sledi vo zivo
ke vi pisam sostavs ea.pozz:salut::salut::salut:

тука може да гледаш
Juventus vs Napoli

znaci marchioni i giovinco se u prv tim da znaete.drugo se si e isto:smir::smir::smir:

тежок натпревар ке биде верувајте. Но верувам дека ке излеземе од кризата и ке забележиме победа.:helou:

1"-10" min.
so bi rekle od telma pocetno ispituvanje na silite:pos2::pos2:de cegile igra odlicno mesto molinaro.treba da se praktikuva poise ovaa postava na juve po levata strana.

kakov start na de cegile:ZVERONJA!!!!!samo da ne se povredi sea:nesvest::nesvest:

izmena:molinaro mestod e cegile.kao so gleam neso z arebra go drzea de cegile koa go naprai startot

bravo za nedved.prv dotrca nadvor od terenot kaj de cegile:smir::smir::smir:

cccccccccccc.znaci ne znam kako moze da vi se sviga ovoj molinaro.kreten neviden:kesa::kesa::kesa::kesa:

Оф леле, левата нога на сатаната:tapp:. Не може да даде пас на пола метро од него....

П.с. Како се искези жабаров на Раи Уно:pos::pos:

dobra igra.napoli ne pokaza niso posebno.samo da ne ispadne kako so cagliari u sabotata:toe::toe::toe:giovinco odlicno kako i sekoj pat.molinaro mi ide na nervi:nerv::nerv::nerv::nerv:

Моливо дупче кратерче.. Ме драпа нетот нешто, ама колку што гледам Моливо е за втор тим.. Игра затворена како и секогаш без многу 100% шанси.. И т.н и т.н... И што се случи со Ди Чеље бидеќи не гледав од почеток!! Чекам одговор и тоа брз!!:helou:

opaaaaa.sloboden od 20 metri od koso.eve sanas za seba i del piero.

Good morning:pos2::pos2::pos2::pos2:

И кај кажи шо е смешно и ја да си го продолжам животот ? Може некој не знае и шо ? Ај мастурбирај си , браво ме заеба ЗВЕР си брат свака час:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom