Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лелелел немаше офсајд, недвед не ја пипна топката :tapp::tapp:

Добро бе до кога ке не дупат судииве ко ќе играме со Наполи?? Лани два пенали никави му досудија, сега гол ни поништуваат.. Абе мамата нивна!!:kesa:

eve nakuso eden komentar za 90 minuti, igra 0, sansi 0, molinaro,marchioni,nedved,poulsen pravo za vo albinolefe ili citadela koj kade saka

Немаше офсајд. Трезеге беше во линија... Отрпнав веќе на ваквите судиски грешки, ма да рака на срце тешко е да се одреди дали беше во офсајд во ваква ситуација... Како што кажав, Трезеге носи бериќет и од пола шанса може да збрчи гол. Ако треба да победиме ке победиме...

Пу бе да ти ебам мамата.. Што то несреќа бе!! Аманннн!!

ja pipna.kazaa i na rai uno deckite:"toca nedved"...

не бе брат баш добро се глеа од успорената снимка ногата на недвед беше бар 10 сантима поназад... ги помина топката пред да замавнат двајцата... али нема везе јбг

А на Трез шо му одбрани сеаа ахххх :uvo:

Голманчето на Наполи нема душа да прдне па ја остава бековска:). Дел Пиеро е максимално желен да дим закачи еден ама сака да влезе со топка во гол...

Edit: Следуваат пеналчиња... да бранеше Цименто 100% ке ги потепавме, вака оставам луфта...

ajde penalcinja sea.mislam manninger 2-3 ke fati ama ke vidime.so sreka decki:smir::smir::smir:

Ех да беше буфон .... ако ако овде е манингер :zlo:

Ајде малку да ги истресиме на пеналчиња.. Очекувам одлична партија на Манингер!!

дел пиеро, трезеге, недвед, сисоко и маркиони ќе шутираат пенали

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom