- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
eve sea otkako se izduvav malce da pisam eden post. ova vecerva sto go vidovme e sram na vekot, vo borba za titula kiksiras od ekipa koja nema voda vo ocite, dobro ke kazam deka i ova e vsusnost vistinskata slika na juve za ovaa godina, jas torpedo_tnt tolku godini sum navivac za juve i uste pred pocetokot na sezonata velev nemame tim za sampioni ovaa godina, i ete mojata konstatacija se pokaza kako sosema tocna. ne samo ovoj natprevar site natprevari dosega nitu e imalo nitu pak doprva ke ima nekakva takticka zamisla od strana na ranieri. vampirot ako znae kolku se dva i dva jas ke si go secam, baska toa politikata juve sto ja vodi deka ke zeme igrac kako melberg so dogovor od pred edna godina nebiva sum rekol i pak ke recam leb ne se kupuva vo ponedelnik za da se jade vo petok, znaci promasena politika, investira juventus na dolg rok znaci mladi igraci, megutoa treba da se ima i investicii na kratok rok arsenal ja vodi politikata na mladi igraci eve gi rezultati nikade nema, znaci i toa e promasena investicija za tim so sampionski ambicii, znaete sto stanuva so mladite igraci daj pari ke igram ili kolku pari tolku muzika. vikate nabrgu da se smeni nesto transfer periodot zavrsuva uste nekoj den negledam ama nikakva zainteresiranost na nasive direktori za nova investicija vo klubot taka do naleto toa ke bide sto e i sega.
i zbor dva za igrata igra imame za nikade iako go mrazam milan ama ke kazam deka igra fudbal izmislen za nas se sozdavaat ako ne drugo barem sansi, nie ovaa godina polovina od utakmicite gi dobivme so sloboden udar ili na sreka megutoa ete kolku e srekata mozam slobodno da kazam deka juve ovaa godina ne e vo moznost da konkurira na inter, i mnogu dr rab.........drn ....drn...drn.
SRAM NEKA I E
i zbor dva za igrata igra imame za nikade iako go mrazam milan ama ke kazam deka igra fudbal izmislen za nas se sozdavaat ako ne drugo barem sansi, nie ovaa godina polovina od utakmicite gi dobivme so sloboden udar ili na sreka megutoa ete kolku e srekata mozam slobodno da kazam deka juve ovaa godina ne e vo moznost da konkurira na inter, i mnogu dr rab.........drn ....drn...drn.
SRAM NEKA I E
се плашам дека влагаме во криза...и тоа баш кога почнаа повредените да се враќаат,незнам што се случува,очекував сигурно бодови но тоа е...има време недела дена да се изанализира се...подобро издание наредно коло,честитки до Каљари :smir:
:kesa:
хмм, ториноми се матни, т.е. слаби се ама ако го фатат мечот на инает можи лесно да заврши 0-0. Торино се тврд орев (фала на коментаторите од ОБН) тешки се дури да ги разбиеш (обично ова успева) ама Интер не е во некоја завидна форма па можно е да се чека некое нерешено.
Polosha vest vo polosho vreme nemozeshe da se sluci,ne mi se veruva sto se slucuva so povredive ova ne e normalno,ali taka e koga kretenon go stava da igra povreden istoto se sluci i so kamoranezi koga go stavi da igra povreden so palermo i posle pauzirashe podolg period.Ne mi se veruva deka kretenon ne dobi otkaz si redi serija na porazi i upravava nikomu nisto pa do koga vaka bre ejjjjj!!!! Za Cagliari site znaevme deka vo posledno vreme igra vo odlicna forma po se izgleda samo kretenot ne znael i ne usepea da najde protiv igra, isto i protiv Udinese koj beshe vo katastorfalna forma i niv ne gi tepashe, Lazio koj ne dojde ne go tepashe samo nie ne uspeavme ustvari so ne uspeavme,ne se ni obide da napadne a izjavuva po vesnici deka na teren videl dve ekipi so zelba za pobeda izgleda jas i on ne gledame isti,proshla godina koga i da se obidevme da mu se doblizime na inter se isprecuvaa nekoj lugje vo zolto crno i tako dalje ama sezonava sami si ja zeznuvame rabotava kamoranezi koj sto e edinstven kreativec e povreden sto godini pa nemoze sekoe kolo da se nadevame na nekoja magija na Del Piero,pod itno ni fali kreativec vo tim i nov trener zasto so debilov na klupa se ostanuva na igracite,i da ne zaboravam nova uprava zasto pogolemi egejci od ovie ne sum videl istroshija pari na debilni zasiluvanja mesto da kupea eden ili dvajca kvalitetni,i koj e ustvari ranieri da kazuva koj mu odgovaral koj mu se vklopuval vo tim koga on e samo trener on e tuka godina dve i posle cao prijatno, i na Lippi Zidan ne mu se vklopuvashe vo taktika pa najde mesto za nego.I sega ostanuva de se molime debiline od sogragjani da napravat usluga da ze zabotravi ovoj katastrofalen poraz od Cagliari ali tesko za veruvanje zasto oni naogjaat motivi kako i cela ebana Interaska liga samo protiv Juve