Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Крив беше Манингер за голот ама се случува. Он најмалку сака да направи таква грашка. Битно е што брзо се соземавме и израмнивме. Мора Раниери да внесе креативност. Занети е дупка. Како изгубен е. Изгледа ке го извади него раниери.

Добра утакмица. Глупо примен гол но не го обвинувам Манингер. Се случуваат и грешки,ама да не му ги заборавиме и одличните одбрани од порано кога не спасуваше на други утакмици. Занети=Марчисо дефинитивно ги немаше никаде. Марчисо влезе 2 погрешни топки еден шут 100 метра преку гол ... лош ден најверојатно. Ариаудо,новиот Киелини :):) Прекрасна партија. Молинаро исто така беше добар(да не го урочам) ама мен оф д меч за мене викингот Мелберг.
Бод бод,некои тешко го зимаат на гостински терен поготово на Олимпико. Другхи цело време се слушаа секоја чест. Разликата е 3 бода и станува се поинтересно првенството. :helou: Толко од мене:helou:

Voopsto ne sum zadovolen, ne igravme i taka loso, ama na krajot bodovite se brojat a si dobvime samo eden, inace zadovolen sum od igrata na Ariaudi sekoja cest za deckoto odlicen bese vo negoviot prv povazen mec, a sto se odnesuva do Zanetti mislam deka vreme e da igra na ne tolku vaznite mecevi, tuka se Marchisio, Tiago i Poulsen.

уфф како не влезе таа на легрооо....
него ајде, добро е и ова, подобро 1 бод, него ли ниеден...вака, го тепаме интер дома (под претпоставка пред тоа да играме со исто темпо и ние и они) и оп шампиони сме, мада интер ќе киксне многу пред тоа. а и плус тешко се игра со пола екипа во болница, па ќе се смени и тоа пополека...
приметив на овој натпревар дека маркиони страшно добро центрира, и секој корнер погодуваше некој негов соиграч. треба да увежбаат акции каде од корнер ќе се бара или амаури или мелберг бидејќи тие се најснажни и најдобри во игра со глава. мелберг покажа дека не е стар, дека има доволно сили, да спринтува, да ги одбива сите напади и да почнува со организација на напад.
што се однесува до ариаудо, добро деби, беше уплашен точно толку колку што треба за да игра со полна концентрација, не компликуваше, најчесто ја исфрлаше топката, што за деби на тие години е доста добро т.е. со тек на време ќе се научи на сите финти и ќе го биде.
ех да влезеше на легро...после ќе излезеше дека јуве без напад играл вечерва:tv:

незз што да кажам коа требаше баш сеа да тепаме задоволни со бод :nenene:
маркисио , Амаури , Маркиони 3цата ДУПКА.а пак Раниери го става џовинко 10 мин пред крај :uvo:

незз што да кажам коа требаше баш сеа да тепаме задоволни со бод :nenene:
маркисио , Амаури , Маркиони 3цата ДУПКА.а пак Раниери го става џовинко 10 мин пред крај :uvo:

ха??????:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Денес се покажа одбраната. Мелбер супер изигра како десен бек, ама не е офанзивен за разлика од Григера. Легротаље и Молинаро одиграа без грешка. Само докажаа дека се класа играчи. Нај разочаран сум од Занети. Незнам што чекаше Раниери. Требаше да го извади уште во прво полувреме. Нападот беше отсечен и не покажа ништо. Во средниот ред креативност 0. Уште еден доказ дека треба да го донесеме Диего.

tiago mesto zanetti.markioni bese super djabe go kritikuva nekpoj pogore

Слабо, не сум задоволен. Барем сега победи у пм, и 1 бод разлика.
Прво полувреме, кога не притисна Лацио гол, шанса на Пандев, добро што не влезе.
Да имавме малце повеке среќа на крај, можеше и да победиме ако влезеше на Легро.. ама сепак то је то, 1 бод.

Гледав само второ полчувреме, и воочив дека Молинаро е дупка... Нема никој да ми го смени мислењето, дека молинаро е ДУПКА!! Еден центарпшут добар немаше, грешки во додавање милион и многу други работи!! Ме израдува Ариаудо.. Дечково одлично изигра, немаше грешки... Играта не ми се свиде... Играа многу споро, а како што пратам кога играме споро, сите екипи ни се држат до кај и на крај или нерешен резултат или ги губиме бодовите(за среќа денес не)... Мислам дека со брза атрактивна игра, поофанзивен фудбал сите екипи ке бидат на колена... Баш онаков фудбал како со Катанија... Тоа од мене.. Почит.. FORZA JUVE!!

slaba bleda igra na juve, prvo poluvreme osven golot bez niedna poseriozna sansa, vtoro poluvreme isto taka so isklucok na sutot so glava na amuri i sutot na legro. site igraci deluvaa nezainteresirano kako da ne im se trcase kako da bea zadovolni so rezultatot od 1:1, inter ni pruzi sansa megutoa ne ja iskoristivme, naredna utakmica pak igrame so fiorentina koj e dosta nezgoden protivnik. Sega i milan ni dise vo vrat sto kazuva na toa deka ke bide neizvesno do samiot kraj, ali mislam deka sansi kako ovaa vecerva ne treba da se ispustaat, nedved veke ne mu e mesto vo juve, trcase kako muva bez glava, marcioni isto taka labavo kako na modna pista da e,odbranata izigra odlicno neznam zosto go kritikuvate MOLINARO dobar bese na ovaa utakmica negovata rabota so centarsutevite trebase nedved da ja zavrsi ne toj. Ajde nase e da se nadevame na sleden kiks na murinjo, i na podobra igra na juve.FORCA JUVE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom