Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како вечерва ќе навивам за Јуве и Пандев. Очекувам доста погодоци, нека заврши 2-3 за Јуве, а Пандев да даде 2 гола:smir:
е сега и ти па...секоја година ли исто да биде сценариото? лани така беше! дел пиеро 3-2 пандев
Се сложувам..Ова е ептен важен меч не треба да се ризикува со неискуство...Секоја чест за Ариаудо, многу добри перформанси покажа против Катанија и Монако, но ова е друг тип на игра, во прашање е Лацио, во нападот се Пандев и Зарате, и не знам колку би можел да се носи рамо до рамо со нив..Го имам гледано Поулсен како игра на централно дефанзивната позиција во Севиља, и тоа го правел неколку пати, и верувам дека тоа го знае и Раниери..Со Раниери не се знае до крај кој има шанса да го видиме, така да појасно ќе биде кон 20.30Фала,
Ако не се лажам ова му е втор по ред на Григера шо ќе отсуствува?
Ако е така би играл со Поулсен назад, се надевам дека Раниери досега ја има испитано таа опција на тренинзи, Ариаудо е сепак многу мал за да му се дозволи да игра на ваков меч, после ланскиот излет со Кришито мислам дека нема да се експериментира со новајлии во битен меч, Лацио е многу подруг противник од онај лани.
Прво скокни па кажи оп. :wink:Ајде напред Јуве ке тепате со Лацио
mesto MARCHISIO - ZANETIna sky.it go pisuva ovoj sostav
MANNINGER LEGROTTAGLIE ARIAUDO MELLBERG MOLINARO SISSOKO MARCHISIO MARCHIONNI NEDVED DEL PIERO AMAURI
со плави дресови освоивме лш против ајаксПлави дресови. Овие ни се ереќни![]()
исто така и изгубивме финале против дортмунд:nesum:али као со глеам ќе мора да го стави или Giovinco ili De Ceglie пошто nedved нема да може да издржи..со плави дресови освоивме лш против ајакс
ајде јуве