Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mora da gi tepame Lazio ,posle onie p*derine kje ni begaat samo 1 bod.
Kje ima derenje vecer

Како вечерва ќе навивам за Јуве и Пандев. Очекувам доста погодоци, нека заврши 2-3 за Јуве, а Пандев да даде 2 гола:smir:

е сега и ти па...секоја година ли исто да биде сценариото? лани така беше! дел пиеро 3-2 пандев

a so e do mene koj kolku saka neka dade vazno da lapame 3 boda.

Фала,
Ако не се лажам ова му е втор по ред на Григера шо ќе отсуствува?
Ако е така би играл со Поулсен назад, се надевам дека Раниери досега ја има испитано таа опција на тренинзи, Ариаудо е сепак многу мал за да му се дозволи да игра на ваков меч, после ланскиот излет со Кришито мислам дека нема да се експериментира со новајлии во битен меч, Лацио е многу подруг противник од онај лани.
Се сложувам..Ова е ептен важен меч не треба да се ризикува со неискуство...Секоја чест за Ариаудо, многу добри перформанси покажа против Катанија и Монако, но ова е друг тип на игра, во прашање е Лацио, во нападот се Пандев и Зарате, и не знам колку би можел да се носи рамо до рамо со нив..Го имам гледано Поулсен како игра на централно дефанзивната позиција во Севиља, и тоа го правел неколку пати, и верувам дека тоа го знае и Раниери..Со Раниери не се знае до крај кој има шанса да го видиме, така да појасно ќе биде кон 20.30

na sky.it go pisuva ovoj sostav

MANNINGER LEGROTTAGLIE ARIAUDO MELLBERG MOLINARO SISSOKO MARCHISIO MARCHIONNI NEDVED DEL PIERO AMAURI

Ајде напред Јуве ке тепате со Лацио
Прво скокни па кажи оп. :wink:

Иначе Интер киксна поттик повеке за да се доближиме на 1 бод. Одам да гледам. Good Luck!

Манингер,Мелберг,Легро,Ариаудо,Молинаро,Маркиони,Сисоко,Занети,Недвед Дел Пиеро и Амаури!!!

Почетниот состав на Јувентус.. Баш сакам да видам Ариаудо како ќе изигра на својот официјален Деби меч во Сериа А!! Јуве играат во плава варијанта..Лани кога ги носеа тие дресови победивме 3-1:)..

Коментаторов рече дека Џиљи пред натпреваров рекол, нема толку богат шеик кој би ја платил цената на Дел Пиеро да се пресели во нивниот тим...

со плави дресови освоивме лш против ајакс

ајде јуве
исто така и изгубивме финале против дортмунд:nesum:али као со глеам ќе мора да го стави или Giovinco ili De Ceglie пошто nedved нема да може да издржи..

Добро е..Викингот не извлече од незгодниот резултат..Ама мислам дека треба Раниери да го прекомандува во централ-дефанзивата, а на место бек, да го стави Де Чеље, зошто видно Зарате е пребрз за Мелберг.. Се надевам дека Јувентус ќе се наметнат во второто полувреме и дека ќе се доближиме до Интер на 1 бод!! Примивме ефтин гол, Манингер не ја процени убаво топката, но како и да е, секому се случува..Очекувам добра игра во второто полувреме!!

Bianconeri, vinci per noi!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom