Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чименти оздравел.. Му се приклучи на тимот во Рим.

Вечерва се очекува интересен натпревар. Сите ја посакуваме победата и 3-те бода :):) Сакам 1 гол во мрежата на Јуве од страна на Пандев и 2 во мрежата на Лацио,било кој да стрела од Јуве :):)

Леле каков дебакал на Интер :pos2::pos2::pos2:.
Што е уште подобро немаат никаква игра. Да се надеваме дека така ке продолжат.
форза Јувентус и да ги ебеме лацио вечер со што ке бидеме на 1 бод негатива. Со тоа ке се крене моралот во тимот, а интер ке падне во длабока криза.

Чименти оздравел.. Му се приклучи на тимот во Рим.
Лацијалите сигурно се во паника поради враќањето на циментото... Којзнае сеа шо праат, се кењаат у гаќи од страв... планови кројат... :pos:

Иначе, вечерва МОРА да се искористи киксот на Интер денеска. Плус моралот на нашиве им е дигнат... :vozbud:

Готов е Интер.Ајде вечер со победа на Јуве над Лацио,се доближувате на само 1 бод.А и во многу подобра форма сте ,така да само напред :smir:

so citam na raiuno na teletext marchisio ke igra desen bek.???????????

Како вечерва ќе навивам за Јуве и Пандев. Очекувам доста погодоци, нека заврши 2-3 за Јуве, а Пандев да даде 2 гола:smir:

so citam na raiuno na teletext marchisio ke igra desen bek.???????????
Kога е Раниери во прашање може да ископа некое изненадување. Јас мислам дека ке се снајде на таа позиција.
А што мислите Сисоко да игра централен дефанзивец? Висок, крупен, добра во дуели, чисто одзима топки, добар у воздушни дуели..... ги има сите карактеристики за Централен Деф.

Kога е Раниери во прашање може да ископа некое изненадување. Јас мислам дека ке се снајде на таа позиција.
А што мислите Сисоко да игра централен дефанзивец? Висок, крупен, добра во дуели, чисто одзима топки, добар у воздушни дуели..... ги има сите карактеристики за Централен Деф.

и ја помислив на тоа али кој ќе го замени у средина?најбољи Легро и Ариаудо да играат централно,Ариаудо е побрз од Мелберг па може да добие шанса,а десен бек не знам Мелберг е многу спор а Пандев и Зарате се муњи,може и Де Чеље да го видиме у одбрана,десен бек или слично,ќе видиме ,главоболки со одбраната:)

dobro e go jade inter od atalanta vecer ni preostanuva da tepame protiv lazio samo imame problemi so odbranata ama ke se snajde ranieri mislam deka ke tepame

и ја помислив на тоа али кој ќе го замени у средина?најбољи Легро и Ариаудо да играат централно,Ариаудо е побрз од Мелберг па може да добие шанса,а десен бек не знам Мелберг е многу спор а Пандев и Зарате се муњи,може и Де Чеље да го видиме у одбрана,десен бек или слично,ќе видиме ,главоболки со одбраната:)
Мислам дека Де Чеље би бил нај соодветен за десен бек. Со оглед на тоа дека е доста брз. А како што кажа овие муњи се.

АЈ СО СРЕЌА ВЕЧЕРВА ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ПОЧНЕ хехе
а ИНТЕР лешинарите кикснаа па што чекаме :aplauz::aplauz:

Мислам дека Де Чеље би бил нај соодветен за десен бек. Со оглед на тоа дека е доста брз. А како што кажа овие муњи се.

Хмм, не се сложвам, можно е да игра ама еднаш колку да пополни место ама не заборавај дека тешко му одеше на претходниот натпревар ко играше десно. Тешко можи да се пробива нанапред за да нафрла, ако игра на десната страна тогаш ќе треба да влегва во средина за да шутира. Нема да имаме ниту едно нафрлање ако тој игра на десната страна. Побрзо би го ставил Поулсен средина и мелберг на крило отколку да играм со Де Чеље десно. А инаку шо се случва со Григера ?? повреден е ? Дури и да е Салихамиџич е добра замена.

Хмм, не се сложвам, можно е да игра ама еднаш колку да пополни место ама не заборавај дека тешко му одеше на претходниот натпревар ко играше десно. Тешко можи да се пробива нанапред за да нафрла, ако игра на десната страна тогаш ќе треба да влегва во средина за да шутира. Нема да имаме ниту едно нафрлање ако тој игра на десната страна. Побрзо би го ставил Поулсен средина и мелберг на крило отколку да играм со Де Чеље десно. А инаку шо се случва со Григера ?? повреден е ? Дури и да е Салихамиџич е добра замена.
Григера е суспендиран а Салихамиџич е повреден. Така да немаме алтернатива за таа десна бековска позиција.

Григера е суспендиран а Салихамиџич е повреден. Така да немаме алтернатива за таа десна бековска позиција.

Фала,
Ако не се лажам ова му е втор по ред на Григера шо ќе отсуствува?
Ако е така би играл со Поулсен назад, се надевам дека Раниери досега ја има испитано таа опција на тренинзи, Ариаудо е сепак многу мал за да му се дозволи да игра на ваков меч, после ланскиот излет со Кришито мислам дека нема да се експериментира со новајлии во битен меч, Лацио е многу подруг противник од онај лани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom