Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jaс искрено не сакам...Бидејќи нема да запрат со Кака..Следни ќе бидат Буфон, Мурињо..А тоа не е убаво за Калчото воопшто :toe:

Инаку, macedonianboy, Буфон е настинат, има температура...
Епа настинат е. Му реку ја да не излева по сабајле,на пиџами , на контењери надвор.:pos2:
Лацио се лесен плен. Немаат никаков среден ред, а и во одбрана се како швајцарско сирење. Само треба да се пазиме од нападот.

Епа настинат е. Му реку ја да не излева по сабајле,на пиџами , на контењери надвор.:pos2:
Лацио се лесен плен. Немаат никаков среден ред, а и во одбрана се како швајцарско сирење. Само треба да се пазиме од нападот.
Не се баш толку лесен плен..Имаат поединци кои со еден потег можат да постигнат гол (Пандев и Зарате)..Се надевам дека Мелберг, Легро и сите одбранбени играчи ќе си ја извршат задачата на ниво, и дека на крајот Јуве ќе биди тимот што ќе слави..Само мотивираноста да ја одржат на максимално ниво, како на мечот со Катанија, и не се плашам!

Лацио не се лесен плен. Ако играме како со Катанија ќе тепаме 100% ама ако играме како со Сиена тешко нас.

Алесио Секо проговори за Диего..

"It's true that we like Diego, but he's not the only player we are following," he said.
"[Sebastian] Giovinco? He will not leave on loan. During the winter transfer window we only want to buy a defender, but we are not sure because [youth player Lorenzo] Ariaudo has been doing well. He looks like a player we can put our faith in. We will not sell anyone though, we will keep the players we have."
„Вистина е дека го сакаме Диего, но тој не е единствениот играч кој го следиме.
Џовинко? Тој нема да замине на позајмица..Во овој зимски трансфер период, ние сакаме да купиме одбранбен играч, но не е сигурно, бидејќи Лорензо Ариаудо се покажива на последниве натпревари.. Тој изгледа на играч кон кого можиме да се потприме и да имаме верба. Ние нема да продаваме никој, и ќе ги чуваме играчите кои ги имаме“

Браво Секо. Добро е, се гледа дека учел од најдобриот. Да се надеваме дека добро ке изигра со Диего и дека ке успее да договори трансвер.

Браво Секо. Добро е, се гледа дека учел од најдобриот. Да се надеваме дека добро ке изигра со Диего и дека ке успее да договори трансвер.
Јас мислам дека Секо има потенцијал..Се надевам дека го има научено позитивното од Лучано Моџи, а негативното ќе го отфрли!!

Против Лацио ќе настапиме само со еден голман:) И Чименти настинал, така да достапен oд првите три голмани, ќе ни биде само Манингер, а како негова замена се Ночи и Пинсољо..

“Пандев, Роки и Зарате се многу брзи и незнам каков би бил еден дуел помеѓу Аргентинецот и Мелберг..”

Ова го изјави Раниери, и според мене ја отвори вратата за настап на Капитенот на младинците, Лорензо Ариаудо...Исто така, Тиаго веројатно е подготвен за игра, но мислам дека е неверојатно да го видиме во стартните 11 души, освен ако влезе како замена..Очекувам да ги видам Амаури и Дел Пиеро во најдобро светло, исто така Сисоко да биде на висината на задачата, а Манингер да ги повтори игрите на кои се навикнавме да го гледаме!

Тутоспорт денеска во неиграњето на Буфон, гледа и потег на Раниери да го заштити Буфон од Манчестер Сити, во кое многу не верувам..
Исто Секо за понудата на Манчестер Сити до Кака изјавил дека џабе ќе зборувал за морал зошто ќе се изгубела реториката, веројатно сакајќи да каже дека моралот се повеќе и повеќе исчезнува...
Тутоспорт
исто така типува дека Поулсен ќе го видиме како дефанзивец на мечот со Лацио!!!

Poulsen Legrottaglie Mellberg Molinaro
Vaka super ke e odbranata....
Само што на Поулсен и на Мелберг ќе им бидат заменети позициите мислам..Зошто во Севиља Поулсен неколку пати има играно дефанзивно и секогаш тоа било како централен дефанзивец!!

Jas ne veruvam deka ke bide taka, podobro Poulsen na sred da si igra, pa neznam ke go vidime ako Ranieri go stavi defanzivec ke go vidime kako ke izigra tamu a ja po moe mislam deka nema da bide taka, Ariaudo ili nekoj drug ke igra ja ke vidite, pa i Poulsen da igra ne e loso paaaaa sreknooooo !!!!!

Bi sakal Giovinco da pocne!

malce ke kidnam od temava ali moram.eve so pisuvaat PEDERITE od fan club inter koa ke im postiras u fan klubot:od Ibrakadabra e ova:"А мајка ти дома е? Провери да не е кај мене! Ај гитла од фан клуб Интер!!!!"

taka da edna molba.ako pise nekoj od kaj niv u nas fan klub so istam mera da mu vratime.FORZZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malce ke kidnam od temava ali moram.eve so pisuvaat PEDERITE od fan club inter koa ke im postiras u fan klubot:od Ibrakadabra e ova:"А мајка ти дома е? Провери да не е кај мене! Ај гитла од фан клуб Интер!!!!"

taka da edna molba.ako pise nekoj od kaj niv u nas fan klub so istam mera da mu vratime.FORZZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat toa e rabota ne domasno vospituvanje, ne se spustaj na negovo maloumno nivo. Vecer ke si tepame i ke bide -1 od pederite. Rabotite poleka si doagjaat na svoe mesto Pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom