Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2:Pa daj boze da ne se maltretirame da gi plesneme uste u prvo,ama mislam deka u torino bas ova vreme nema nekoj mnogu dobri uslovi za fudbal.

Ова само еден натпревар ке биде или има и реванш. Ајде Бјанконери разбудете се играме од 20:45 ке може ли некој линк да ископате.
Ke ja ima na Rai Uno, ako ne ja blokiraat

Добро е, Интер вчера изигра 120 минути, се измориле добро, можеби ќе влијае на нивната утакмица со Аталанта викендов...

Околу вечерашната утакмица, очекувам Ариаудо, Џовинко и Поулсен да се во стартните 11, и секако очекувам победа!

Pa ne bi trebalo za cup mislam deka ne ja blokiraat ama ne sum siguren,a moze i ke ima nekoj link dobar na net za onie so nemozat da ja gledaat na tv.

Најверојатно на Џастин ТВ ке ја гледаме. Линковите се катастрофа ама боље нешто него ништо.
Јуве:pusk:интер

Најверојатно на Џастин ТВ ке ја гледаме. Линковите се катастрофа ама боље нешто него ништо.
Јуве:pusk:интер
Немај гајле апец... Има добар стрим.. Ке го пастирам тука.. Позз

Телеспорт Романија веројатно ќе го пренесуваат мечот!!!

Џовинко ке игра, Изгледа дека Капитенот ке одмара.
А ја читавте ли изјавата на Липи
Дека јувентус е најдобриот тим во сериа А и дека заслужува да биде на првото место. :vozbud:

Eве стримче за вечер:

http://www.atdhe.net/

Кога ќе почне наптреварот, само кликнете на кинкот Јувентус - Катанија :wink:

Eве стримче за вечер:

http://www.atdhe.net/

Кога ќе почне наптреварот, само кликнете на кинкот Јувентус - Катанија :wink:
на atdhe преносите од италјанско првенство и куп се со добра слика, а за вечер ако добро разбрав од телетекстот на раи, ќе стартуваат буфон, занети и за џовинко веќе се знае, сега видов на скај ќе стартува и поулсен

Официјалниот состав:

Buffon Gianluigi
Grygera Zdenek
Legrottaglie Nicola
Ariaudo Lorenzo
De Ceglie Paolo
Marchionni Marco
Sissoko Mohamed Lamine
Zanetti Cristiano
Giovinco Sebastian
Del Piero Alessandro
Amauri Carvalho