F|eR
Мало смо се напили, пали смо у џбун!
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 2.006
- Поени од реакции
- 393
ranieri letoto trebase da donese golemi zasiluvana a da go kupuva knezevic i polsen trebase da dojde xabi alonso bar ke trca i ke kreira igra za razlika od polsen na sissoko svaka mu cas
maniger: sekoja cest odlicen golman e dobra zamena za buffon e
molinaro: dobro pocna a posle pocna da se*e so negovite "precizni centar sutevi"
kielini: izigra odlicno spored mene
melberg: stabilen e vo odbrana mislam deka moze da bide celo na odbranata
grugera: izigra taka taka imase nekoj dobri centar sutevi
nedved: fenomenalno kako da ima 26 a ne 36 ama mislam deka vo 70 minuta treba da go pusti govinko da se razdvizi malku igrata
sissoko: kako sto kazav covek na mecot najboli bese bez somnenie
polsen: statikaaaaaaaaaa bolje markisio da igrase
kamoranesi: dobro pocna na krajot se zamisli deka e majstor (zvezda)
del piero: sekoja cest zaedno so sissoko krsea kicmi
amauri: ne bese mn aktiven u igrata
jakinta: malku igrase ne pokaza nesto mn mn
Со сите овие болдирани и зголемени реченици што ги кажа Џамбо не се согласувам...
1.Ти знаеш што игра Полсен во Јуве?? И ти знаеш дека Јуве беше влезен во криза со пари, заради тоа што беше во Серија Б?? Ти сигурно сакаше да го видиме и К. Роналдо во Јуве, и Лампард, и Жерард, но Јуве беше во криза со што не можеше да троши многу пари оваа сезона... Тие кризи се надминати и спонзорот ФИАТ најави дека нареднава сезона ке има доста голема сума на пари за трансфери...
2.Недвед треба да си се пензионира... Доста му е... Човекот е веке стар за да игра фудбал, како што играше пред 6-7 години... Сега е време на Џовинко да го замини, или евентуално некое засилување...
3.Полсен заедно со Сисоко кинеа во средина... Сисоко веке игра една сезона во Јуве затоа и е далуку подобар од Полесен... Не толку подобар, но очигледно е дака подобро се саноѓа.. Зш кога ке изигра убаво Полсен, викате еј добар трансфер, не е грешка што го зедовме, нај јак е?? Или сега кога ке е тушка цел тим тој е крив?? Ма дај те молам...
4.Дел Пиеро кој сака нема ми докажува денес изигра ептем слабо... Ја задршуваше топката цело време, изгуби многу топки, продорите му беа слаби.. Денес тој не изигра на ниво... Осве таа стативата што ја погоди..
5.Амаури изигра тоа што можеше да изигра... Немаше центаршути за него.. Тој цело време спушташе топки кон сите играчи...
6. Кој играч може да ја смени целосно играта за рок од 10 мин?? Само супермен.. Јакинта ако не имаш гледано лани не имаше спаснувано доста пати.. Но не може и тој вечно да не спасува...
Цела вина е на РАНИЕРИ!!!