Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манингер е многу добар....Браво!!!Многу добри асистенции има....

браво за манингер, одлична одбрана:vozbud:

АМаурииииии звеееееееер... имав претчувсто дека ке даде гол напишав погоре..ајде чекаме еден и од џовинко

Заврши првото полувреме..Добра игра на Јувентус, но и Катанија се покажува дека не е лесен противник.Џовинко го има насекаде на теренот, се гледа дека сака да се покаже пред очите на Раниери и мислам дека солидно го прави ова..Браво и за Манингер, имаме добра замена за Џиџи..Амаури, секоја чест, прекрасно чувство за гол, за секоја чест..Киело и Легро се стабилни како и секогаш...Се на се задоволен сум од резултатот!

Amauri:zver::zver:...Нападов ни е страшен... Одлична игра на младината... Џовинко,Маркизо. Ди Чеље... Одиме на уште некое голче... ФОРЦА ЈУВЕЕ!!!

браво браво ми се свиѓа како играат Јуве...
очекувам уште некој гол во мрежата на катанија :helou:

Маркиони..Борбен до максимум, секоја чест...Повеќе треба да влегува во игра...Закон!
EDIT СЕБАСТИЈАН ЏОВИНКО МАГИОНИЧАР...ЛЕЛЕ КАКВИ ПОТЕЗИ...АЛАЛ ДА МУ Е НА ДЕТЕВООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leeeeeeleeeeeeee kako im visi golot. Sega treba Iaquinta da se pritisne ubavo,

Lele Poulsen be????

Nisto ne pravat vaka. Ne sakam da bidam pesimist ali ne mi se veruva deka ke dadat uste eden gol...

haha Amauri mu vika na sudijata ti nenormalen si!!!

ДА ТИ ЕБАМ СРЕЌАТА ДА ТИ ЕБАМ па биваше ли да се опушти одбраната кога најмалце требаше и да дадат еден простачки гол:kesa:можеа да дадат уште еден да не беа тие долги топки од Поулсен кои не идеа никаде али тоа е 20 пати до линија топката беше ама кога нејке нејке
п.с Кој рече дека Џиовинко не е некој голем талент одма да си го поништи зборот тој и Дел Пиеро искршија највеке кичми денес али јебига среќата не не служеше:toe:

е ова стварно немаше смисла... до толку бе да неаме среќа лелеееееее ке скршам нешто :cry::toe:
ја глеав утакмицата и стварно треба бар уште еден гол да даеме од толку шанси :(

Gluposti, od gotovo veresija...
Vaka ne mozime... Naredniot pat valjda ke bidat po precizni.

Дефинитивно една од најслабите партии за Киелини. Направи неколку "недозволиви" грешки.

Џовинко докажа дека треба да игра прв состав. Едноставно најдобар.:pipi:

Денес коментаторов спомна дека ке бидат пренесувани Рома и Аталанта , со оглед дека Сампдорија - Јуве нема да бидат давани ( а бољи дуел е) , да не играат случајно во сабота попладне?

Дечки не пишам многу, во постов... Само од што сум нервозен ми иди од муда да си каснам у пм... Малер бе... Ова е во права смисла на зборот МАЛЕР... 3 Стативи, 20 пати на линија топката... Нека иди се у пм...:nenene::nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom