Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ххх звер и јас едвај чекам да дојде среда, е патем да не знаете кој ќе ги даваат во среда на мтв 1?
Не знам дали ке ги даваат на МТВ 1 ама сигурен сум дека ќе даваат на HRT2 гледав на реклами даваа на HRT 1 .
FORZA JUVE!!!!!!:helou:
drughi.jpg

Леле милан голтариииииииии. :pos2::pos2::pos2:
Ај да се надеваме дека ке продолжат со исто темпо. Браво момци многу сте јаки:pos2::pos2::pos2:

Вечер моја прогноза 3-0. Малку е оптимистички ама мислам дека ќе има поволен развој на настаните:vozbud:

што викате да си ги вратиме Кришито и Паладино у јуве?супер изиграа,еј и овој Милито е многу добар,ние го баравме едно време али не ни треба

што викате да си ги вратиме Кришито и Паладино у јуве?супер изиграа,еј и овој Милито е многу добар,ние го баравме едно време али не ни треба

Не претервај паладино два пати ја гибна топката а кришито одвај успеав да го видам дека е на терен (п.с. само второто го гледав)

Инаку ај на здравје нека му е на конкурентите:
Милан: 0 (0)
Roma: 0 (1)
Fiorentina: 0 (1)

Засега растураат

odma placat pa prijavuvaat segde sea nie im smetame so se glupi tie milan

Eпа јебига , имаше доза на провокација во вашите постови , јес да и мене ми е мило што изгубија зашто сум фан на Интер али глупо е да им се ситиш на тема зашто тимот им е во ептен лоша ситуација на стартот од првенството .

syn se si e okey znam i ja i site deka sprotivno e na pravilata da se provocira ama ne biva srce ke mi pukne pa mora da kazam nesto za porazot, ali jebiga pa i za toa e fan klubovive nekogas ke cestitas ali nekogas i ke se smees

Сериозно, не провоцирајте на темата на Милан. Зборајте тука или на Италијанско првенство. Ако имате нешто да зборате за Милан и Интер (без потсмевање) можите да прајте муабет таму и никој да не ви враќа ништо.

Бај д веј Брааво Џенова :)

Ајде вечер да ги плеснеме Удинезе ... и тоа убедливо. Само Ди Натале да го задржиме и нема што да прават. Иначе централните два стандардни дефанзивци Фелипе и Запата им се повредени ... тоа е голем плус за нас

BTW Браво за Џенова ... го оставиа срцето на теренот !

Вечер ке мора да одиме на победа иако не се за потценување Удинезе.
И зашто одите по други фан клубови. Јас не сум влегол на ниеден друг а камоли коментари да им оставам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom