- Член од
- 25 мај 2008
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 14
ххх звер и јас едвај чекам да дојде среда, е патем да не знаете кој ќе ги даваат во среда на мтв 1?минимално, ама дигитално :pos2::pos2::pos2:
ххх звер и јас едвај чекам да дојде среда, е патем да не знаете кој ќе ги даваат во среда на мтв 1?минимално, ама дигитално :pos2::pos2::pos2:
Не знам дали ке ги даваат на МТВ 1 ама сигурен сум дека ќе даваат на HRT2 гледав на реклами даваа на HRT 1 .ххх звер и јас едвај чекам да дојде среда, е патем да не знаете кој ќе ги даваат во среда на мтв 1?
Не претервај паладино два пати ја гибна топката а кришито одвај успеав да го видам дека е на терен (п.с. само второто го гледав)што викате да си ги вратиме Кришито и Паладино у јуве?супер изиграа,еј и овој Милито е многу добар,ние го баравме едно време али не ни треба
Eпа јебига , имаше доза на провокација во вашите постови , јес да и мене ми е мило што изгубија зашто сум фан на Интер али глупо е да им се ситиш на тема зашто тимот им е во ептен лоша ситуација на стартот од првенството .odma placat pa prijavuvaat segde sea nie im smetame so se glupi tie milan