Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И тоа каква легенда за него нема :nenene:зборови кои што ќе опишат каков играч е тој

Јас мислам дека Дел Пиеро треба да влезе одпосле да не биде у стартните 11 зошто секогаш бил по мотивиран и повеке се докажувал кога влегувал од клупата:toe:

Да повеќе некако има сила во тие минути од вториот дел Ќе влезе свеж е и им влева самодоверба на соиграчите, подобро тој да влезе од клупата но тешко мислам дека Дел Пиеро ќе е стартер

Nema da mu e prvpat da izvaj vakva luda formacija. Ko kje mi tekni na Roma lani.
Да да..Мене искрено најмногу ме бендиса играта на Јувентус токму против Рома..Искрено се надевам дека ќе ја забележиме првата победа утревечер, и дека ќе го дочекаме дуелот со Зенит максимално мотивирани..А за составот не ме чуди Раниери што се вели и со еден напаѓач да почниме:)

Да да..Мене искрено најмногу ме бендиса играта на Јувентус токму против Рома..Искрено се надевам дека ќе ја забележиме првата победа утревечер, и дека ќе го дочекаме дуелот со Зенит максимално мотивирани..А за составот не ме чуди Раниери што се вели и со еден напаѓач да почниме:)
Не е до толку луд...иначе токму тој изјавува дека не треба да се потценат Удинезе и да се изигра максимално сконцетрирано да се надеваме дека ке го послушаат играчите:vozbud:

Трезеге изјави тука
"There are two stars on our shirts and we know that if we win the Scudetto there will be a third star and for me it will be my fifth title personally."
Има две ѕвезди на нашите дресови и ние знаеме дека ако ние го освоиме Скудетото таму ќе биде трета ѕвездичка, а за мене тоа ќе биде петта титула персонално..Трезеге:zver::zver:

Abe zasto ne go gledam Giovinco ni na klupa ???
Еве го бе....
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
15 Knezevic
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
Ај може ке добие шанса:vozbud::vozbud:

Ајде јувеееееее, Едвај чекам да дојде среда и да играме со зенит.:vozbud::vozbud::vozbud:
Ама прво да ги плеснеме удинезе макар и минимално

Ајде јувеееееее, Едвај чекам да дојде среда и да играме со зенит.:vozbud::vozbud::vozbud:
Ама прво да ги плеснеме удинезе макар и минимално

минимално, ама дигитално :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom